Elkészült a 372.70-es Game Ready Nvidia driver

Az új driver a legfrissebb játékokhoz kínál optimalizációkat, valamint a Maxwell GPU-val szerelt videokártyák számára is elérhetővé teszi a Fast Sync támogatást.

Elkészült a 372.70-es Game Ready Nvidia driver

Az Nvidia egy friss GeForce driverrel rukkolt elő, ami szokás szerint ezúttal is megkapta a Game Ready jelölést, és ami talán ennél is fontosabb, WHQL aláírással is rendelkezik. Az új driver jóvoltából optimális teljesítmény és felhasználói élmény mellett játszhatunk a legfrissebb játékokkal, amelyek között a World of Warcraft: Legion, a Battlefield 1: Open Beta, a Deus Ex: Mankind Divided egyaránt jelen van. Ezekhez a címekhez feltétlenül érdemes letölteni az új drivert, amennyiben GeForce 400/400M sorozatúnál újabb Nvidia videokártyával rendelkezünk – ami persze az adott játék minimális rendszerkövetelményeinek is eleget tesz.

Az új driver extraként immár Maxwell GPU-val szerelt videokártyák esetén is elérhetővé teszi a Fast Sync támogatást, ami segít az input lag csökkentésében. A Fast Sync a bekapcsolt V-Synchez hasonlóan leszámol a felhasználói élményt rontó képtörés-jelenséggel, viszont a késleltetést a kikapcsolt V-Synchez képest csak minimális mértékben növeli – a bekapcsolt V-Synchez képest pedig sokkal jobb késleltetést eredményez, ahogy az a lenti, meglehetősen lényegre törő diákon látható. Ez annak köszönhető, hogy két frissítés között is folyamatosan gyártja a képkockákat, nem vár a monitorra, és így nagyon friss eredményt pakolhat ki, ha eljön az új frissítés ideje.

Az új driver az Nview 148.03-as, a HD Audio Driver 1.3.34.15-ös, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.16.0318-as, valamint a GeForce Experience alkalmazás 2.11.4.0-s kiadásával érkezik. A driver GeForce 400/400M modellektől felfelé minden asztali és mobil Nvidia videokártyával kompatibilis, operációs rendszerek terén pedig Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 mellé passzol. A 32- és 64-bites változatban egyaránt letölthető drivercsomagok innen szerezhetőek be – no meg persze GeForce Experience alkalmazáson keresztül is, kényelmesen és gyorsan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward