Életre keltett fényképek

Érdekes programmal állt elő a MotionPortrait (ez egyben a program neve is) - nevezetesen egy fotóanimátorral, ami mozgó, mosolygó, beszélő 3D-s modellként képes életre kelteni egy hétköznapi fényképet.

Életre keltett fényképek

Érdekes programmal állt elő a MotionPortrait (ez egyben a program neve is) - nevezetesen egy fotóanimátorral, ami mozgó, mosolygó, beszélő 3D-s modellként képes életre kelteni egy hétköznapi fényképet. A cég elmondása szerint ez a művelet már egy 1GHz-s CPU-val is minden további nélkül megoldható, és egyben lehetőséget ad a szemszín, hajszín és arckifejezések megváltoztatására is. Mi több, az így alkotott animációt hanggal is sznkronizálhatjuk, hogy más-más módon reagálhasson más helyzetekre.

Minden jel arra utal tehát, hogy ez lehet az egyik legjobb a rendelkezésünkre álló képanimátor programok közül. Persze nem hibátlan, de ha a cég folytatja a fejlesztéseket, rengeteg érdekes új lehetőség előtt nyithatja meg a kapukat - akár a különféle közösségi oldalakra gondolunk, akár játékprogramokra. Hátránya ennek az alkotásnak leginkább csak az, hogy csak különböző cégeken keresztül lesz elérhető, akik beépítik azt a saját termékeikbe - de még így is jó esély van a gyors elterjedésére.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward