Elérhető az Internet Explorer 8

A Microsoft ma bejelentette, hogy a délutántól kezdve elérhetővé válik az Internet Explorer 8-as kiadásának végleges verziója, amelynek fejlesztése alatt mindvégig szem előtt tartották, hogy az emberek napjainkban milyen szokásokkal rendelkeznek webböngészés tekintetében. A szoftver összesen 25 féle nyelven érhető el, amelyek között természetesen a magyar is megtalálható. Az alkalmazást mádcius 19-étől, azaz a mai nap délutánjától kezdve lehet letölteni a http://www.microsoft.com/ie8 weboldalról.

Elérhető az Internet Explorer 8

A Microsoft ma bejelentette, hogy a délutántól kezdve elérhetővé válik az Internet Explorer 8-as kiadásának végleges verziója, amelynek fejlesztése alatt mindvégig szem előtt tartották, hogy az emberek napjainkban milyen szokásokkal rendelkeznek webböngészés tekintetében. A szoftver összesen 25 féle nyelven érhető el, amelyek között természetesen a magyar is megtalálható. Az alkalmazást március 19-étől, azaz a mai nap délutánjától kezdve (EDT - Eastern Daylight Time idő szerint, tehát nálunk kb. 16:00-tól) lehet letölteni a http://www.microsoft.com/ie8 weboldalról.

A Microsoft közleménye szerint az Internet Explorer használata egyszerűbbé vált és működése is zökkenőmentesebb lett, valamint a fejlesztők piacvezető biztonsági funkciókkal is felvértezték a terméket, mindezt pedig az egyre növekvő online veszélyek miatt tették. A Microsoft és a National Cyber Security Alliance együttműködéséből, a Harris Interactive Inc. által összegyűjtött és elemzett adatok szerint az amerikai felnőttek 91%-a aggódik az napjainkban internetes biztonság miatt, közülük 78% választ olyan webböngészőt, amely beépített védelmi rendszerrel van ellátva.

A vállalat a felhasználói igények felmérésével és a felhasználók visszajelzéseinek elemzésével az Internet Explorer 8-as verziójának fejlesztése közben arra fektette a hangsúlyt, hogy a legtöbb vásárló igényét maradéktalanul kielégítse. A biztonsági fejlesztések védelmet nyújtanak a jelenlegi online támadások ellen, amelyeknek száma egyre növekszik. Az új webböngésző kettő- négyszer több veszélyes támadást ver vissza, mint a piacon található többi megoldás, plusz lerövidíti a mindennapi teendőkre szükséges időt is, ugyanis a webes keresés, a megosztás, illetve a kedvenc oldalak közötti navigálás jelentősen gyorsabbá vált az új, beépített szolgáltatásoknak köszönhetően.

Úgy tűnik, hogy a néhány napja megjelent hírben közölt információk helytállóak voltak, ugyanis már akkor is március 19-i megjelenésről számoltak be a különböző források.

A szoftverrel kapcsolatban további információkhoz, illetve magához a webböngészőhöz az alábbi hivatkozás segítségével juthatunk: http://www.microsoft.com/ie8

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward