Elérhető a Google Earth 6-os kiadása

Elérhető a Google Earth 6-os kiadása

Végre elkészült a Google Earth 6-os kiadása, amely számos újítást kínál a PC, Mac és Linux felhasználók számára. A Google virtuális földgömbje mostantól sokkal jobb felhasználói élményt nyújt, ugyanis a fejlesztők kiegészítették a szoftvert a Street View nézettel, egyes városokba 3D-s fákat telepítettek annak érdekében, hogy valósághűbb sétát tehessünk az adott környéken és újítás az is, hogy mostantól könnyebben hozzáférhetünk az egy-egy helyszínről különböző időpontokban készített képekhez is, így megnézhetjük, hogy mi változott két fotózás között.

Az új szoftvernek köszönhetően az űrből indulva egészen egy-egy utcáig közelíthetünk rá egy-egy területre, sőt, ha a Street View az adott térségben elérhető, akkor a utcán egy virtuális sétát is tehetünk, mindezt minden eddiginél zökkenőmentesebben. A környezetben a 3D-s épületek mellett most már 3D-s fákkal is találkozhatunk, amelyekből összesen nem kevesebb, mint 80 millió darabot "ültettek" a fejlesztők Athénban, Berlinben, Chicagóban, New York Cityben, San Franciscóban és Tokióban.

 

Annak érdekében, hogy könnyebb legyen elérni a különböző helyszínekről több különböző időpontban készített képeket, az állapotsor mindig tájékoztat minket, hogy az adott területről melyek a legrégebben készített képek, amelyek elérhetőek. Amennyiben az új szoftvert magunk is szeretnénk kipróbálni, látogassunk el ide, ahol könnyedén és gyorsan beszerezhető az új Google Earth.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward