Elérhető a GeForce 358.50-es WHQL Game Ready driver

Az új driver néhány újítással érkezik, de hibajavítások is helyet kaptak a fedélzetén. A Star Wars: Battlefront nyílt bétája mellé különösen ajánlott a friss driver.

Elérhető a GeForce 358.50-es WHQL Game Ready driver

Az Nvidia egy új GeForce sorozatú driverrel jelentkezik, amely a 358.50-es verziószámot viseli. A WHQL minősítéssel is rendelkező driver egy friss játék miatt érkezett, ez a cím pedig nem más, mint a Star Wars: Battlefront – aminek egyelőre csak a béta kiadása érhető el.

Az említett játékhoz az új GeForce driver kínálja a legjobb teljesítményt, legjobb játékélményt, illetve a legjobb stabilitást, így a GeForce videokártya tulajdonosok számára feltétlenül megéri letölteni, ha játszani szeretnének a Star Wars: Battlefront nyílt bétájával, de igazából egyébként is érdemes időt szánni a frissítésre.

Az új driver ugyanis két fontos újítást is tartalmaz. Az egyik a GameWorks VR SDK támogatása, ami mellé friss VR SLI profilok, valamint hibajavítások is érkeztek. A másik újítás az OpenGL 2015 ARB bővítmények és az OpenGL ES 3.2 asztali támogatása.

Ezeken felül Windows 10 fronton is érkezett némi újítás: a ShadowPlay és a GameStream SLI támogatást kapott, vagyis mostantól végre SLI alapú konfigurációknál is működik az NVENC motor, sőt, immár Stereo támogatással is gazdálkodhatnak a DirectX 12-es SLI rendszerek. A driver új SLI profilokkal, 3D Vision profilokkal és 3D Compatibility Mode profilokkal bővült, amelyekről az alábbi felsorolás ad képet.

SLI profilok

•Layers of Fear - DirectX 11 SLI profil hozzáadva

•Miscreated - DirectX 11 SLI profil hozzáadva

•Trainz: A New Era - DirectX 11 SLI profil hozzáadva

•Zui Zhong Bing Qi - DirectX 11 SLI profil hozzáadva

3D Vision profilok

•The Moonlight Blade

•The Park

•Warhammer: End Times - Vermintide

3D Compatibility Mode profilok

•Mad Max

•Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

•Total War: Arena

Természetesen a kijavított hibák mellett sem mehetünk el szó nélkül – ezeket az alábbi felsorolás tartalmazza. Ugyanakkor meg kell említenünk azt is, hogy a dokumentáció szerint van még néhány olyan hiba, amelyet egy későbbi driver kiadás keretén belül kell majd javítania a cégnek.

Javított hibák

Windows 10

•(355.60) Driver frissítés után MechWarrior Online alatt 20 FPS körüli sebesség elérésére képes a rendszer. [1679323]

•(353.62) Az RPG Maker segítségével készített játékoknál Windows 10 alatt képvillódzás tapasztalható. [1674830]

Windows Vista, 7, 8 és 8.1

•(Mosaic) A DX Swap Group/Barrier beállítás villogást eredményez a másodlagos kijelzőkön. [1689421]

A GeForce 358.50 a HD Audio driver 1.3.34.3-as, a PhysX rendszerszoftver 9.15.0428-as, a GeForce Experience 2.5.14.5-ös és a CUDA 7.5-ös kiadásával rendelkezik. Az új driver innen tölthető le Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekhez, természetesen 32- és 64-bites kiadásban egyaránt. A driver a GeForce 400/400M sorozattól felfelé minden asztali és mobil Nvidia videokártyához passzol.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward