Elérhető a Firefox Windows 8-as bemutató kiadása

Az áprilisban bemutatott korai demó óta sokat fejlődött a Firefox Windows 8-as kiadása.

Elérhető a Firefox Windows 8-as bemutató kiadása

A Mozilla Firefox Windows 8-as kiadásáról legutóbb május folyamán olvashattunk, ám azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán. A fejlesztők az elmúlt hónapok alkalmával sem tétlenkedtek, aminek meg is lett az eredménye: már elérhető a Firefox Windows 8-as kiadásának működő verziója (egy nightly build), amely a Windows 8 Metro és asztali kezelőfelületén egyaránt használható. A szoftver telepítőjét itt találják az érdeklődők, akiket a Mozilla illetékesei arra buzdítanak, hogy tegyenek egy próbát a Firefox Windows 8-as bemutató kiadásával.

A webböngésző jelenlegi változatában tartalmaz egy Metro stílusú Firefox Start oldalt, rendelkezik Firefox Sync támogatással, támogatja a Metro kezelőfelület különböző érintő funkcióit és megpróbálja lenyűgözni a felhasználókat Australis kódnévre hallgató felhasználói kezelőfelületével, ami egyszerre letisztult, modern és tetszetős.

A Mozilla állítása szerint ez a nightly build kiadás az „Elm” fejlesztői  ág részét képezi és automatikusan frissül majd, ahogy a fejlesztés folytatódik. A felhasználók a jövőben megjelenő verziók esetében több szolgáltatásra, jobb teljesítményre és jobb Windows 8 integrációra számíthatnak. Az persze egyelőre nem derült ki, hogy a végleges kiadás pontosan mikor jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward