Elemi Ösztön 2 a legesélyesebb a Razzie-díjra

És az év legrosszabb filmje díjának nyertese ... az Elemi Ösztön 2, vagyis az a film, amely „egy buja gyilkossági rejtély” szeretne lenni, ám „ nem más, mint egy olyan komédia, amin körülbelül annyit lehet nevetni, mint a Schindler listáján".

Elemi Ösztön 2 a legesélyesebb a Razzie-díjra

És az év legrosszabb filmje díjának nyertese ... az Elemi Ösztön 2, vagyis az a film, amely „egy buja gyilkossági rejtély” szeretne lenni, ám „nem más, mint egy olyan komédia, amin körülbelül annyit lehet nevetni, mint a Schindler listáján".

A Razzies, vagyis a hollywoodi filmek citromdíjának legalábbis ez a véleménye a filmről. Nevezéseiket nemrég hozták nyilvánosságra. A Razzies Sharon Stone-film folytatását nemrég a 2006-os év egyik legrosszabbjaként aposztrofálta, és hét kategóriában nevezte legrosszabb filmek közé, többek között szerepelnek a legrosszabb film, a legrosszabb forgatókönyv és persze a legrosszabb színész címre. Ezutóbbi címre Stone, a „mezítlábas, bugyi nélküli végzet asszonya” pályázhat. Mellét külön is nevezték a legrosszabb filmes pár kategóriában. Az első Elemi Ösztön csak három kategóriában indult annak idején: a legrosszabb film, a legrosszabb színész, a legrosszabb mellékszereplőnő és a legrosszabb debütáló sztár (ezutóbbi akkor is Sharon Stone volt) címekért.

Az Elemi Ösztön 2 azonban nem az egyetlen áldozat. A Kiscsávó (Little Man), ami a Wayans testvérek kvázi-vígjátéka, hét kategóriában indították. Így többek között a legrosszabb rendező, a legrosszabb színészpáros és a legrosszabb színész kategóriájában. A Wayans testvérek indulhatnak a legrosszabb másolat/remake kategóriában is, mivel a film „egy 1954-es Tapsi Hapsi rajzfilm bugyuta feldolgozása”.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward