Elegáns és erős noteszgépeket dob piacra az Acer

A V Nitro sorozat az átlagfelhasználókat, a V Nitro Black Edition modellek pedig a játékosokat veszik célba.

Elegáns és erős noteszgépeket dob piacra az Acer

Az Acer V Nitro noteszgép sorozatában elegáns és erős notebookok kapnak helyet, méghozzá 15,6 hüvelykes és 17,3 hüvelykes méretben, így mindenki megtalálhatja az igényeihez és pénztárcájához leginkább passzoló példányt. Külön jó hír, hogy a vállalat a gamerekre is gondolt: őket a V Nitro Black Edition modellek veszik célba.

Az elegáns kivitelben érkező, letisztult dizájnnal rendelkező V Nitro noteszgépek erős zsanérral rendelkeznek, méretükhöz és teljesítményükhöz képest pedig még vékonyak is, hiszen vastagságuk 2,5 centiméter alatt marad. A fedél NIL technológiával készül (Nanoimprint Litography), mely igazán lágy érintésérzetet ad, finom fémmintázattal, megadva e notebook sorozatnak a különleges mivoltát. A kijelző képátlótól függetlenül minden esetben Full HD natív felbontás mellett üzemel, és szerencsére nem TN+Film, hanem IPS alapokon nyugszik, így a jó képminőség és a remek láthatóság – 178/178 fokos betekintési szögek – garantált. Az új noteszgépek kijelzője még Acer ComfyView bevonatot is kapott, így nem csillog, ha ráesik a fény.

A házban negyedik generációs normál, vagy alacsonyfeszültségű Core i sorozatú processzorok kaphatnak helyet, a videóvezérlő szerepét pedig akár GeForce GTX 860M mobil videokártya is betöltheti, ha szükséges. Rendszermemóriából akár 16 GB-nyit is kérhetünk, az adatok tárolásáról pedig 1 TB-os hibrid merevlemez, vagy 128 GB-os SSD plusz 1 TB-os hibrid merevlemez, vagy akár 256 GB-os SSD és hibrid merevlemez is gondoskodhat. Akinek még szüksége van optikai meghajtóra, örülhet, ugyanis egyes modellekben még e ritka kiegészítő is jelen lesz – ráadásul Blu-ray, illetve M-Disk opció is rendelkezésre áll majd.

A noteszgépek piros háttérvilágítással ellátott billentyűzetet kapnak, amivel éjjel-nappal hatékonyan lehet dolgozni. A WiFi vezérlő (2x2 antenna) természetesen szintén a kínálat részét képezi, a pormentesítésről pedig az Acer Dust Defender eljárása gondoskodik, amely nagysebességű fémventilátorral fújja ki a noteszgép házából a port. A Black Edition sorozatú modelleknél Coolboost turbómód is elérhető, amelynek köszönhetően a rendszerhűtő ventilátor sebessége 19%-kal növelhető, így a CPU és a GPU üzemi hőmérséklete akár 11 Celsius fokkal is csökkenhet (némi extra zajért cserébe természetesen).

A filmnézésre, munkára és játékra egyaránt ajánlható noteszgépek Dolby Digital Plus Home Theatre támogatással ellátott négyhangszórós audió rendszert kaptak, amelynek együttes zenei teljesítménye 8 watt.

Az Acer Aspire V Nitro sorozatának 15,6 hüvelykes tagjai 259 000 forintos induló áron kerülnek az üzletek polcaira, a 17,3 hüvelykes modellek árazása pedig 329 900 forintról indul. Ahogy a termékek megjelennek webshopunkban, természetesen górcső alá fogjuk venni, hogyan alakul az egyes modellek árazása. A V Nitro és a V Nitro Black Edition noteszgépek várhatóan szeptember elején jelennek meg az üzletek polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward