Elegancia és hatékonyság egyben a HP-től

Bemutatta legújabb üzleti vonulatát, a ProBook s-szériát a HP, amelyek a célközönség igényeinek megfelelően egyszerre kínálnak stílusos külsőségeket és meggyőző belső adottságokat is, rögtön három különböző méretkategóriában.

Elegancia és hatékonyság egyben a HP-től

Bemutatta legújabb üzleti vonulatát, a ProBook s-szériát a HP, amely a célközönség igényeinek megfelelően egyszerre kínál stílusos külsőségeket és meggyőző belső adottságokat is, rögtön három különböző méretkategóriában.

14,1, 15,6 és 17,3 hüvelykes változatban állnak rendelkezésre és pár dolog mindháromban közös. Ilyen például az SD-kártya olvasó, a Blu-ray meghajtó opciója, valamint a HDMI-kimenet is.

Galéria megnyitása

A két nagyobb modell rendelkezik külön numerikus billentyűzettel is, aminek a haszna nyilván egyértelmű. Operációs rendszer terén ezeknél továbbá választhat az ember Linuxot is Vista helyett, ami a HP-től kimondottan újszerű lehetőségnek mondható. Ezen felül ha jobb multimédiás képességekre vágyunk, akkogy kérhetünk beléjük Mobility Radeon HD4330-at is, ami talán némi játékot is megenged.

Egyéb hardver tekintetében a két nagyobbról lehet tudni még azt is, hogy opcionálisan 3G-s modemmel is felszerelhetőek, processzorból pedig legalábbis az Inteles változatok egy 2,1GHz Core 2 Duo-ra mindenképp számíthatnak. A középsőnek 2, a legnagyobbnak 3GB memóriája lesz, valamint 1366x768 (középső) és 1600x900-as (legnagyobb) felbontású képernyője. Úgy látszik a 16:9-es képarány egyre jobban hódít a notebookok körében is.

Megjelenési időpontot egyelőre nem közöltek (azon túl, hogy "hamarosan", ami bármit is jelenthet), az árazást illetően pedig csak annyit jegyeztek meg, hogy egy "alap" ProBook ára $529-tól indul majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap