Elegancia és csillogás - pendrive-val és fülhallgatóval

Találós kérdés: mi történik, ha a világ egyik legnagyobb elektrotechnikai cége összefog egy szintén piacvezető kristály- és ékszerészcéggel?

Elegancia és csillogás - pendrive-val és fülhallgatóval

Találós kérdés: mi történik, ha a világ egyik legnagyobb elektrotechnikai cége összefog egy szintén piacvezető kristály- és ékszerészcéggel? A választ rövidesen megtudhatja mindenki, hála a Philips és a Swarovski közös munkájának, akik egy sor olyan számítástechnikai eszközzel álltak elő, aminek valóban csodájára járhat a világ.

Az új, kimondottan nők számára tervezett alkotások az Active Crystals fedőnévre hallgatnak, és elsőként a koreai piacon kerülnek bevezetésre. Négy variációt készítettek két témára - az ezüsttel és áttetsző Swarovski kristályokkal ékesített pendrivera és sztereó fülhallgatóra.

A pendrive-ok a HeartWare, HeartBeat, Lock In és Lock Out nevekre hallgatnak. Mindegyik 1GB tárhellyel bír, eltérés csak abban mutatkozik, hogy míg az első kettőt szív alakú medálként alkották meg, addig a másik kettőt lakat formájában.

A sztereó fülhallgató négy variációja közül három alapvetően szokványos (eltekintve persze az ékszerezéstől): az Amazone, az Icon és a Space. A negyedik azonban, a Mirage, kapott még egy fülhorgot is a minél kényelmesebb viselés érdekében.

A végső kérdés így már csak az, hogy vajon hány hölgy véli majd úgy, hogy ezek a különlegességek valóban megérnek nekik $213 (kb. 39.405 Ft) és $319 (kb. 59.015 Ft) körüli összegeket...?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward