Egzotikus képátlóval és felbontással érkezik az új Dell monitor

3440 x 1440 pixeles natív felbontás 34 hüvelyken? Ez biztony csak egyet jelenthet: az újdonság 21:9-es képaránnyal rendlekezk.

Egzotikus képátlóval és felbontással érkezik az új Dell monitor

A Dell háza táján mostanában komoly tempóban pörögnek az események, a vállalat több új monitort is piacra dobott, plusz néhány olyan modellről is érkezett már hír, amelyek jövőre jelennek meg.

Most egy újabb, minden eddiginél különlegesebb monitorról sikerült némi információt szerezni. Az egyik érdekes tulajdonsága az, hogy szokatlanul nagy, 34 hüvelykes képátlóval érkezik, amihez a manapság még mindig egzotikusnak számító 21:9-es képarány társul, így végeredményként egészen extrém felbontású és kinézetű megjelenítő jöhet létre. Az U3415" típusjelzéssel ellátott monitor meglehetősen rendhagyó, 3440 x 1440 pixeles natív felbontást alkalmaz. A nem mindennapi felbontással rendelkező monitor az Ultra HD-hez, azaz a 4K-hoz képest 40%-kal kevesebb pixelt tartalmaz, de így is magasan a mostanában elterjedt monitorok felett van.

Az U3415W a hírek szerint IPS panelre alapoz, ami az LG műhelyéből érkezik. A termék remek átmenetet képezhet a 400 dollár környékén tanyázó 27 colos WQHD és a 30 hüvelykesnél nagyobb képátlóval rendelkező 4K-s monitorok között, amelyek még mindig méregdrágák. Persze a rendhagyó képarányt és a rendhagyó felbontást meg kell szokni, de ez valószínűleg sokaknak nem lesz probléma.

A friss monitor rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, ám az egyelőre nem világos, pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward