Egyszerre két HTC frissül Android 9.0-ra

Egyszerre két HTC frissül Android 9.0-ra

A HTC sajnos eléggé döcögősen halad az Android Pie frissítésekkel, pedig a vállalat egyébként sem tervez túl sok készüléknél előrukkolni ezzel. A korábbi tervekben az U11, az U11+ és az U12+ esetében hangzott el, hogy még garantáltan lesz rájuk frissítés, és most ebből a trióból kettőre meg is jött az új operációs rendszer.

A tajvani szakemberek elkészültek az Android Pie HTC U11+-ra és U12+-ra szabott kiadásával. Mindkét esetben 1 GB-nál nagyobb szoftvercsomagot kell letölteni a telepítéshez, az U11+ esetében a visszajelzések 1,45 gigás frissítésről szólnak, míg az U12+-nál 1,06 GB-tal kell számolni. A HTC sajnos nem különösebben erőltette meg magát a kiadási jegyzékkel, az új lehetőségekről nem kívánt tételesen beszámolni, azt viszont úgy gondolta, hogy ki kell külön emelni, hogy a BlinkFeed szolgáltatáson belül már nem lesz használható a Google+. Ez aligha lepi majd meg a tulajdonosokat, hiszen a Google+ már egy ideje nem üzemel, a Google még április elején leállította.

Arról tehát a HTC nem tesz említést, hogy az Android Pie rendszerrel karöltve a saját grafikus felhasználói felületét illetően milyen új lehetőségeket vezet be, de talán megkapják majd a korábbi csúcsgépek azokat az extrákat, amik az újabb, Android 9.0-t futtató HTC-k esetében megvannak. Ilyen például az eddiginél jobb, mesterséges intelligencia által segített kamera, illetve a játékosok számára optimalizált mód is. Az Android révén pedig elérhetővé válhat az érintett okostelefonokon a fejlett gesztusvezérlés, az adaptív fényerő-, valamint az adaptív akkumulátorkezelés. És egyebek mellett megjelenhet itt az App Slice révén az a lehetőség is, hogy az applikációknak egy-egy részét külön is el lehessen futtatni.

A HTC mindkettő okostelefonnak a frissítését a hazai piacán értékesített modellekkel kezdte, szóval a tajvani felhasználók örülhetnek ennek elsőként. Ha minden gond nélkül megy majd a HTC U11+ és az U12+ esetében is, akkor belátható időn belül globálisan is eljuthat a főverziós frissítés a tulajdonosokhoz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap