Egyszerre 3 eszközzel használható billentyűzet a Logitech-től

A Logitech legújabb billentyűzetével PC, okostelefon és táblagép is kezelhető, méghozzá egy időben, egyszerű és gyors váltásokkal.

Egyszerre 3 eszközzel használható billentyűzet a Logitech-től

A Logitech legújabb billentyűzete Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az adott rendszerhez, legyen szó noteszgépről, asztali számítógépről, okostelefonról vagy akár tábláról.

A Bluetooth Multi-Device keyboard K480 névre keresztelt újdonsággal könnyedén dolgozhatunk PC-n, majd egy mozdulattal válaszolhatunk az éppen megkapott SMS-re, egy újabb váltás után pedig már táblagépünkön írhatjuk Twitterre szánt üzenetünket.

Hogy hogyan lehetséges ez? A bal oldalon található Easy-Switch névre hallgató kapcsolóval, amellyel a billentyűzethez csatlakozó eszközök között egyszerűen és gyorsan lehet oda-vissza váltogatni. A Bluetooth kapcsolatot használó termék Windows, Mac OS, Chrome OS, Anrdoid és iOS alapú megoldásokkal egyaránt kompatibilis, így rengetegféle eszközhöz használhatjuk – persze a kiszemelt konfigurációnak rendelkeznie kell beépített Bluetooth vevővel, vagy USB-s Bluetooth adapterrel.

PC-s alkalmazás esetén jól jöhet, hogy a termék ugyanolyan kiosztással rendelkezik, mint egy normál méretű asztali billentyűzet – plusz windowsos és maces felhasználásra egyaránt fel van készítve –, így kényelmesen és gyorsan lehet rajta gépelni. Az integrált, meglehetősen strapabíró tartóban okostelefon vagy táblagép egyaránt helyet kaphat, méghozzá olyan látószögben, ahogy azt a legkényelmesebb és legkönnyebb használni.

Maga a K480-as billentyűzet 299 milliméter széles, 195 milliméter mély és 20 milliméter vastag, tömege pedig 820 gramm. Az újdonság két darab AAA formátumú alkáli elemmel üzemel, amelyek már gyárilag is járnak hozzá. Az elemek nagyjából két évig üzemelnek, ha irodai környezetben, évi szinten kétmillió leütéssel terheljük a terméket.

A tényleges elem-élettartam természetesen felhasználástól, illetve környezeti hőmérséklettől függően változhat. Az energiatakarékosságot segíti, hogy a billentyűzet használaton kívül kikapcsolható. A Bluetooth kapcsolat nagyjából 10 méteres hatótávolságon belül működik, de a tényleges hatótávolság függ az adott környezet sajátosságaitól is.

Az újdonság kétféle kivitelben – feketében és fehérben – lesz elérhető, megjelenésére pedig még ebben a hónapban számíthatunk. A Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 ajánlott végfelhasználói ára 49,99 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward