Egységesített adóvevő, új termékek a Logitech-től

Azok számára, akik egyszerre több vezetéknélküli perifériát is használnak hordozható, vagy asztali számítógépükön, azoknak megkönnyebbülést jelent a Logitech legújabb fejlesztése, az USB Unifying Receiver, melynek legfőbb funkciója az, hogy egymagában is több Bluetooth-kapcsolatot képes kezeleni, megspórolva az USB-foglalatokat.

Egységesített adóvevő, új termékek a Logitech-től

Azok számára, akik egyszerre több vezetéknélküli perifériát is használnak hordozható, vagy asztali számítógépükön, megkönnyebbülést jelenthet a Logitech legújabb fejlesztése, az USB Unifying Receiver, melynek legfőbb funkciója az, hogy egymagában is több Bluetooth-kapcsolatot képes kezeleni, megspórolva az USB-foglalatokat.

Az aprócska kis adóvevőt mérete miatt még akkor is a gépben hagyhatjuk, ha történetesen az ki van kapcsolva és hordozni kívánjuk, ugyanis szinte fel sem tűnik, hogyha be van dugva (csupán 8 milliméterrel lóg ki a gépből). Az USB Unifying Receiver akár hat darab kompatibilis eszközt képes kezelni, mindezt pofonegyszerűen. Az első két perifériát, az egeret és a billentyűzetet másodpercek alatt, önmagától felismeri a termék, a továbbiak hozzáadásához a Unifying szoftvert kell használnunk. Természetesen amit egyszer megtanítottunk neki, azt nem felejti el, azaz párosított eszközöket automatikusan csatlakoztatja a számítógép bekapcsoláskor. A vezetéknélküli kapcsolatok biztonságának érdekébe az adóvevő támogatja a 128-bites AES-titkosítást a 2,4 GHz-es frekvencián (Logitech Advanced 2,4 GHz).

A gyártó a sajtóközleményben az adóvevőn kívül még összesen négy termékről, azaz két egérről és két billentyűzetről is lerántotta a leplet, melyek természetesen képesek együttműködni az új technológiával. A rágcsálók a Logitech Maraton M505 és Logitech Wireless M705 névre hallgatnak és 50-70 dolláros áron kerülnek még ebben a hónapban piacra Európában, a billentyűzetek pedig Logitech Wireless Keyboard K340 és Logitech K350 néven, 50-60 dolláros árcédulával fognak megjelenni jövő hónapban a kontinensünkön. Természetesen mindegyik termék mellé az USB Unifying Receiver-t is csomagolják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward