Egyértelmű jelölést kapnak az Intel Project Athena programjában szereplő noteszgépek

A Project Athena 1.0 feltételeit teljesítő noteszgépek a borítóképen látható jelvényt kapják, ami sok helyen fel fog tűnni, de a notebook házára nem ragasztják fel.

Egyértelmű jelölést kapnak az Intel Project Athena programjában szereplő noteszgépek

Az Intel egy új programot indított azoknak a notebookoknak, konvertibilis noteszgépeknek és kettő az egyben rendszereknek, amelyek Ice Lake-U alapokra épülnek és megfelelnek a Project Athena szabvány követelményeinek. Ezek a notebookok megkapják az „Engineered for Mobile Performance” jelvényt, ami többféle felületen is megjelenik majd, például online listákban, termékoldalakon, a viszonteladói reklámanyagokban, a csomagoláson, illetve a különböző bemutatókon is. Fontos viszont, hogy magára a noteszgépre nem ragasztanak majd matricát, ugyanis sem az Intel, sem partnerei nem akarják ilyesmivel elrontani a prémiumkategóriás mobil konfigurációk megjelenését.

A Project Athena szabvány keretén belül rengeteg dolognak kell megfelelniük a termékeknek, a megfelelőséget pedig minden esetben az Intel ellenőrzi, méghozzá saját tesztekkel, saját specialistákkal, így a forgalomba kerülő termékek biztosan teljesítik majd a szükséges követelményeket. A Project Athena követelményeit természetesen minden évben felülvizsgálják majd, és ha szükséges, ki is egészítik vagy éppen frissítik. Az aktuális, 1.0-s szabályrendszer az alábbi feltételeket támasztja az új noteszgépekkel szemben.

Galéria megnyitása

Az efféle projektek nem szokatlanok az Intel háza táján, gondoljunk csak a Centrino és az Ultrabook programra, a gyártó mindkettővel szerette volna saját elképzeléseinek megfelelően formálni a noteszgépek szegmensét. A Project Athena 1.0 program keretén belül hamarosan többféle notebook is megjelenik, például a HP Envy 13 Wood Series, a Lenovo Yoga S940, valamint az Acer Swift 5 is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap