Egyelőre mégsem érkezik Windows RT alapú Toshiba tábla

Már biztos, hogy a Windows RT táblák között a megjelenés napján nem lesz Toshiba modell.

Egyelőre mégsem érkezik Windows RT alapú Toshiba tábla

A korábbi információk alapján úgy tűnt, hogy a Toshiba a Windows 8 és Windows RT októberi megjelenésére egy saját fejlesztésű táblával készül, amely a Texas Instruments egyik SoC egysége köré épül.

A legfrissebb hírek kellemetlenül érinthetik mindazokat, akik Windows RT alapú Toshiba táblára vágynak, ugyanis már biztos, hogy a vállalat az ARM alapú Windows RT táblák első hullámának debütálásakor nem mutatja be saját megoldását a témában.

Hogy mi áll a dolog hátterében? A Toshiba egyik illetékese, Eric Paulsen úgy fogalmazott, hogy a vállalat nem képes határidőre elkészíteni az új táblát, ugyanis bizonyos komponensek késnek, így nem tartható a korábbi ütemterv. Arról sajnos nem érkezett hír, hogy pontosan mely alkatrész miatt kényszerül tervei módosítására a vállalat.

A Toshiba a fentiek miatt az Intel alapú Windows 8-as konfigurációk fejlesztésére és készítésére helyezi a legfőbb hangsúlyt. Az egyelőre nem világos, hogy a vállalat a jövőben piacra dob-e Windows 8 alapú táblákat, az viszont biztos, hogy a fő csapásirányt jelenleg a Windows 8 alapú asztali számítógépek és noteszgépek képviselik a Toshibánál.

A Windows RT alapú táblák esetében a cég látszólag a kellemetlenségek ellenére sem adja fel a terveit: a piac monitorozása mellett a jövőben vizsgálni fogják a Windows RT alapú táblák piacra dobásának lehetőségét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward