Egyedi frontkamerát kaphat az Oppo Reno

Egyedi frontkamerát kaphat az Oppo Reno

Miután az okostelefonok megjelenítője körül elkezdett egyre extrémebb módon elvékonyodni a káva, megjelentek a házba rejtett kamerák, hiszen így sokkal jobb hasznos felület arányt lehet elérni. Vannak olyan mobilok, amiknek egy szétcsúsztatást követően lehet igénybe venni az előlapi képalkotóját, és akadnak olyanok is, melyeknek motorosan emelkedik ki ez az egység a házából. Az Oppo Reno ez utóbbi vonalon indult el, de nem a megszokott dizájnt választotta.

A Vivo NEX és még néhány okostelefon esetében a kamera egyszerűen csak előugrik a motor révén egy kicsi fiók formájában, viszont az Oppo Reno esetében egy kicsit más a helyzet. Majdnem az egész felső része mozog a készüléknek, de a megjelent képek és videók tanúsága szerint csak az egyik oldala emelkedik ki ennek a komponensnek, és ott található a kamera. A szerkezet felső részén féloldalasan kibillenő terület nemcsak egy kamerának ad otthont, hanem egy LED-es villanónak is, így ezzel akár sötétben is lehet majd önarcképeket készíteni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Hogy ennek a dizájnnak milyen erényei vannak? Nos, ez egyelőre nem teljesen világos, de az Oppo az eszköz megjelenésekor biztosan elárulja majd. A Reno még ebben a hónapban hivatalosan be fog mutatkozni, és előre láthatólag a forgalmazása is elkezdődhet.

A kiszivárgott anyagok kapcsán az egy kicsit furcsa egyébként, hogy az előzetes információkkal ellentétben, a felvételeken látható szerkezeten nem szerepel a periszkópos kamera, pedig az a hír járta, hogy ennek is hasonló egysége lesz, mint a Huawei P30 Prónak. (Igazából az Oppo volt az első, aki ilyen kamerát mutatott, csak nem kész okostelefonnal tette ezt meg, hanem egy fejlesztés alatt álló megoldással.) Talán több változata is lesz a Renónak, de ezt egyelőre nem lehet tudni. A képeken megfigyelhető még, hogy van a házon C-típusú USB csatlakozó és egy 3,5 milliméteres aljzat is. Azt pedig már más forrásból lehet hallani a mobil kapcsán, hogy nem teljesen csúcsra járatott hardvernek fog otthont adni, hanem egy Qualcomm Snapdragon 710 rendszerchip dolgozhat majd benne.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap