Egy újabb szép PC ház az In Win-től: jön a 909-es modell

Az In Win 909-es számítógépháza egy igényes műalkotás, amelynek minden apró részletére gondosan ügyeltek annak érdekében, hogy a végeredmény elegáns, igényes legyen.

Egy újabb szép PC ház az In Win-től: jön a 909-es modell

Az In Win már nagyon sok szép számítógépházzal örvendeztette meg a felhasználókat, és az újdonságok sora tovább folytatódik, hisz a vállalat bemutatta a rettentően elegáns 909-es modellt, ami számos érdekes dizájnbeli megoldást alkalmaz.

Az új számítógépház bal oldalra száműzött előlapi portokat használ, amelyek között USB 3.1 Type-C csatlakozó is van, oldallapjait pedig edzett üveglapok alkotják, amelyek nagyon jól passzolnak a ház szürke vagy fekete szálcsiszolt alumínium lapjaihoz.

A feketében és ezüstben érkező toronyházzal a 904-es ATX és a 901-es Mini-ITX számítógépház sikerére épít a gyártó. Az In Win 909 vázát egyetlen 4 milliméter vastag, igényesen megmunkált és meghajlított alumíniumlap adja, a hátlapot pedig egy ugyancsak igényesen megmunkált alumíniumlapon helyezték el, ami csavarokkal rögzül a vázhoz – de a hátlapi kivezetések nem itt, hanem a hátlap alatt, belül találhatóak. Az újdonság teljesen új, rendhagyó belső felépítéssel rendelkezik, ami nagyon jól sikerült. Az alaplaptálcán akár E-ATX formátumú példány is elfér, de a kínálatból az igényes kábelmenedzsment és a szokásos szerelőablak sem hiányzik.

A 8 darab PCI bővítőhellyel ellátott hátlapot nem a ház legvégén, hanem pár centiméterrel beljebb alakították ki, a különböző kábelek pedig egy nagyméretű kivágáson keresztül juthatnak ki a szabadba. Belül négy darab 3,5/2,5 hüvelykes, illetve hat darab 2,5 hüvelykes adattároló fér el, optikai meghajtó számára azonban nincs hely.

A tápegység hátul, alul fér el, méghozzá egy elkülönített kamrában, amelybe maximum 220 milliméter hosszú példányt szerelhetünk. A hosszú videokártyák számára 320 milliméternyi, a magas processzorhűtők számára pedig 175 milliméternyi hely áll rendelkezésre.

Az 540 milliméter magas, 231 milliméter széles és 575 milliméter mély In Win 909 belsejében rengeteg ventilátor fér el. Az előlap mögé két 120 vagy 140 milliméteres, a ház közepére egy 120 milliméteres, a ház hátuljára három 120 vagy kettő 140 milliméteres, a ház aljára pedig két 120 vagy 140 milliméteres légkeverőt szerelhetünk.

Ezekre a helyekre hőleadó radiátorok is elférnek: a hátlapon maximum 60 milliméter magas egység számára van hely, a ház többi részére pedig maximum 35 milliméter magas hőleadó radiátor építhető be.

A 17 kilogrammos In Win 909 fedélzetén három darab USB 3.0-s és egy USB 3.1 Type-C port kapott helyet, de a kínálatból a szokásos audió csatlakozók sem hiányoznak. A portok alatti részen mágneses szűrőt is elhelyeztek, ami az előlapi ventilátorok által beszívott friss levegőt szűri.

Az In Win 909 a gyártó hivatalos weblapján már feltűnt, az azonban még nem derült ki, pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward