Egy új tábla és két minőségi ultrabook érkezik a HP műhelyéből

A HP újdonságai rendkívül elegánsak lettek.

Egy új tábla és két minőségi ultrabook érkezik a HP műhelyéből

HP Envy x2, a konvertibilis ultrabook

Az első friss termék egy tábla-ultrabook hibrid megoldásnak tekinthető, amely lecsatolható billentyűzettel érkezik. A hardverkomponensek többsége a kecses és vékony kijelző mögött helyezkedik el, amely 11,6 colos képátlóval és 400 cd/m2-es fényerősséggel bír. A rendszer Clover Trail alapokon nyugszik, azaz egy Atom SoC egység köré épül, amely megfelelő processzorteljesítményt kínál és alacsony fogyasztás mellett üzemel.

Amennyiben a kijelzőt a billentyűzetet és érintőpadot is tartalmazó dokkoló egységhez csatlakoztatjuk, kiaknázhatjuk a plusz akkumulátorban rejlő lehetőségeket, vagyis meghosszabbíthatjuk a termék üzemidejét. A dokkoló egység a billentyűzeten és az érintőpadon kívül USB 3.0-s portot és HDMI videó kimenetet is biztosít.

A december folyamán érkező újdonság hajszálnyival több, mint 1,4 kilogrammot nyom a mérlegen és a felsoroltakon kívül még NFC támogatást is kínál. A HP sajnos több információt nem árult el az újdonsággal kapcsolatban, így az sem tudható, pontosan mennyibe fog kerülni.

Jön a HP Spectre XT TouchSmart

A HP Envy x2 mellett érkezik a Spectre XT TouchSmart is, amely már az ultrabookok szegmensében száll harcba. Ennél a terméknél 15,6 colos képátlójú, érintő funkcióval is felvértezett LCD kijelző áll rendelkezésre, amely 1080p-s natív felbontás mellett üzemel és IPS alapokon nyugszik – utóbbi garancia lehet a kiváló képminőségre. A 17,9 milliméter vastag ultrabook hajszálnyival több, mint 2,16 kilogrammot nyom a mérlegen. Az újdonság mSATA SSD meghajtóval, USB 3.0-s porttal és Gigabites Ethernet vezérlővel egyaránt rendelkezik, sőt, még ThunderBolt port is kerül rá.

A december folyamán forgalomba kerülő Spectre XT TouchSmart ultrabook várhatóan 1399 dollárba kerül majd és jár majd hozzá az Adobe Photoshop Elements és a Premiere Elements szoftverek legfrissebb kiadása is.

[bold]

Rövidesen elrajtol az Envy TouchSmart Ultrabook 4 is[/bold]

A termékpalettán december folyamán egy másik új ultrabook is megjelenik, ami az Envy TouchSmart Ultrabook 4 nevet viseli. Ez a példány már egy sokkal tradicionálisabb ultrabook lesz a maga 14 colos képátlójú, HD felbontású LCD kijelzőjével, amely többérintéses támogatást is kínál. A tetszetős ultrabook esetében opcionálisan az IGP helyett már AMD Radeon HD sorozatú videokártyát is lehet majd választani, ami jó hír. Sajnos a HP ennél a terméknél is szűkszavúnak bizonyult, így több részlet egyelőre nem nyilvános vele kapcsolatban.

Az már viszont biztos, hogy társaihoz hasonlóan az Envy TouchSmart Ultrabook 4 is Windows 8-as operációs rendszerrel érkezik és december folyamán válik elérhetővé A termék várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre rejtély.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward