Egy kiszivárgott képen a Huawei P40 kínálata

Egy kiszivárgott képen a Huawei P40 kínálata

A Huawei jelen állás szerint március 26-án mutatja majd be a P40 szériát, aminek az első tagjai lényegében már meg is érkeztek a P40 Lite és a P40 Lite E modellekkel, de a vállalat a felsőkategóriás P40 modelleket még tartogatja. Most azonban megjelent egy olyan kép, amin az összes bemutatásra váró P40 variáns rajta van minden színben.

A Huawei az eddigi információk alapján a Huawei P40 és a P40 Pro mellett egy még magasabb kvalitású eszközt is be fog mutatni P40 Pro Premium néven, és a most megjelent kép is erről tanúskodik. Összesen három eltérő okostelefont lehet látni a felvételen minden készülő színben.

12 különböző termék látható a képen, és ezek nem teljesen sorban vannak elrendezve. Öt-öt színben látható a képen a P40 és a P40 Pro, és kettő árnyalatban pedig a P40 Pro Premium. Az előbbi mobilok párosa feketében, szürkében, fehérben, aranyban, és kékben lesz elérhető, míg az utóbbi feketében és fehérben ölt majd testet. A Huawei az eddigi információk alapján kerámiába fogja egyébként csomagolni a P40 Pro Premiumot, szóval az a modell ilyen szempontból is érdekesnek ígérkezik majd.

Galéria megnyitása

A friss képen lehet látni, hogy a P40 egy szimpla háromkamerás modult vonultat fel, a P40 Pro esetében pedig már négy kamera sorakozik a hátlapon, és ezek közül az egyiknek periszkópos az optikája. A P40 Pro Premium esetében a tervezők már öt kamerát sorakoztatnak fel a hátlapon, és itt minden tudása legjavát próbálja majd a Huawei nyújtani. Itt már olyan speciális 50 megapixel feletti felbontású RYYB szenzor lesz felhasználva egyebek mellett, ami kiemelkedő fényérzékenységről tehet tanúbizonyságot.

A készülékek a Kirin 990 rendszerchippel kerülhetnek majd bevetésre azon túl, hogy kiváló kamerás lehetőségeket fognak nyújtani a felhasználók számára. A megjelenítő minden esetben OLED technológiásnak ígérkezik, és jelenleg úgy fest, hogy itt is alapból biztosított lesz már a 120 Hz-es megjelenítés támogatása, ami több szempontból is hozzátehet majd a csúcsmobilos élményhez.

A napokban pedig már arra vonatkozó információk is napvilágot láttak, hogy mennyibe kerülhetnek majd az újdonságok. A Huawei jelen állás szerint eléggé széles ársávot fed majd le a szóban forgó okostelefonokkal. A Huawei P40 egy népszerű szivárogtató belsős információk alapján azt állítja, hogy a P40 800 és 900 eurós áron kerül majd a boltokba, míg a P40 Pro már 1000 és 1100 euróba kerülhet majd. A P40 Pro Premium esetében pedig még egy fokkal magasabb árakkal, 1200 és 1300 eurós összegekkel kell majd számolni, ha a friss információk megalapozottnak bizonyulnak.

A vállalat egyébként már Európába is teljes mellszélességgel vissza szeretne térni a Mate 30 terjesztésének az elhanyagolását követően, ezért is lesz a tervek szerint Párizsban a bemutató. De mivel a Google-szolgáltatások nélkül lépnek majd a mobilok pályára, nagyon meglepő volna, ha komolyabb sikert érnének el. Az teljesen biztos, hogy nem tudja majd megközelíteni sem a P40 széria a P30 sorozat bombasztikus sikerét.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap