Egy éves a Google Play

A Google születésnapi különkiadásokkal és akcióval készült az alkalmazásboltjának évfordulójára.

Egy éves a Google Play

A Google hatalmas hírverést keltett a Play Store körül, és a felhasználók mostantól egy sor érdekes applikációt vehetnek birtokba teljesen ingyen, vagy nagy kedvezményekkel. Sajnos ezeknek egy része számunkra nem lesz elérhető, hiszen az e-bookok és filmek Magyarországról még nem igénybe vehető tartalmak.

A Play Store története valóban egy éve vette kezdetét, viszont a piactér már közel sem számít ilyen újdonságnak. A Google az Android Marketet 2008. október 23-án indította el, majd egy modernizálás keretén belül átnevezték. Az Androidhoz kötődő áruház forgalma az elmúlt évek alatt elérte a 30 milliárdos letöltési mutatót, és mostanra az érdeklődők több mint 800 ezer különböző applikációból válogathatnak kedvük szerint.

Most először, a Google nemcsak akciós termékeket kínál, hanem speciális alkalmi kiadványokkal is szolgálnak. Hazánkban jelenleg öt ajánlat közül választhatunk. A Yumby Smash letöltését követően például egy új karakterrel lehetünk most gazdagabbak, ami Yumbot névre hallgat és az Android karaktert formázza meg. A népszerű Royal Revolt! fejlesztői ezzel szemben négy új ünnepi küldetéssel és egy party varázslattal növelték az élményt. Végül még a játékoknál maradva; a Gnome Village lakói is megismerkedhetnek a kis zöld robottal, aki egy Mars utazásra viszi el a gyerekeket. A nagyobbak a Hotels.com ajánlatai között válogathatnak most 10 százalékkal alacsonyabb áron, a Fancy rendszerében pedig 15 dolláros kupon elköltésére van lehetőségünk.

A Google egy rövid videót is készített azokkal a csapatokkal, akik valamilyen extrával készültek a neves eseményre:

Az ajánlatok azonban nemcsak a különböző országok között változnak, hanem az idő múlásával is. Tehát az egész hetes ünneplés ideje alatt, minden nap érdemes lesz felkeresni a Play Store rendszerét az újdonságok után kutatva. Az akciós dolgokra és a különböző kedvezményekre itt tehetünk szert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward