Egy életre ellát laptopokkal a Fujitsu!

Érdekes új programot indít a japán cég, Lifebook4Life néven, ami tökéletesen le is írja a lényegét: ténylegesen egy életre ellátják az embert laptopokkal úgy, hogy fizetnie csak egyszer - az első alkalommal - kell.

Egy életre ellát laptopokkal a Fujitsu!

Érdekes új programot indít a japán cég, Lifebook4Life néven, ami tökéletesen le is írja a lényegét: ténylegesen egy életre ellátják az embert laptopokkal úgy, hogy fizetnie csak egyszer - az első alkalommal - kell.

Ez persze kissé drágább lesz a hagyományos vételeknél, lévén három évre kiterjesztett garanciával kell megvenni, és a fejlesztése is csak Fujitsu-alkatrészek használatával történhet. Ezek azonban még nem túl szigorú feltételek - és ha betartja őket az ember (ami, lássuk be, nem nehéz), onnantól már élvezheti is az áldásait.

Ami pedig kereken úgy néz ki, hogy háromévente ingyen és bérmentve kaphat az ember a Fujitsutól egy teljesen új laptopot (amennyiben jó állapotban beszolgáltatja az előzőt, a megvásárlását igazoló papírokkal együtt), amelynek az értéke (+10% inflációkövetéssel) megegyezik az előzőével.

Ennek a legfőbb előnye pedig természetesen a folyamatos hardver- és szoftverfrissülés, amire így halála napjáig számíthat az ember (bár az örökösei már nem, mert azt viszont kiköti a gyártó, hogy a Lifebook4Life-"tagság" nem örökölhető).

Hogy ez nekik miért jó, ez már egy másik kérdés. Saját állításuk szerint a különböző szolgáltatások, kellékek és kiegészítők, amiket menet közben eladhatnak a résztvevőknak, jó bevételt termelnek, de hogy ez fedezné-e akár csak egyetlen laptop árát is...? De mindegy, ők tudják. Ha pedig ténylegesen nagylelkű ajánlatról/ajándékról van szó a részükről, akkor annál csodálatra méltóbb, természetesen.

A Lifebook4Life keretében pedig már valóban érdemes lehet akár a kínálat legdrágább laptopját is megvenni - sőt talán csak azt érdemes, elvégre így hozhatja ki magának az ember a legtöbbet a cég ajánlatából. Így ugyan valóban sokat kell fizetni elsőre, de utána már egy életre garantált az ingyenes csúcstechnika, ami pedig határozottan jó befeketetés.

(A mi szempontunkból sajnos hátránya a dolognak, hogy csak Angliában hirdették meg az akciót, jövő év márciusáig bezárólag, tehát csak az ott és addig csatlakozottaknak fog élni az életreszóló lehetőség. De aki már kint van, ki fog menni, szokott kimenni, vagy van kinn ismerőse, az még mindig járhat jól.)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward