Egy ablak mindenek felett

Egy ablak mindenek felett

A Polygon és az SZTE két éves fejlesztésének eredményeként nemcsak a kommunikációt segítő "webkettes" eszközök (RSS, chat, wiki stb.), hanem bármilyen más, vállalatnál használt alkalmazás úgynevezett "portletként" integrálható a portálba. Ezzel egy vállalati "szuperalkalmazás" jön létre, amely egyetlen webes felületen jeleníti meg a vállalati információkat, folyamatokat, kapcsolatokat, alkalmazásokat.

Ez egyrészt lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy egyetlen böngészőn keresztül bármikor, bárhonnan elérhessék a munkájukhoz szükséges alkalmazásokat, vagy akár azok csak egy szeletét. Másrészt a ma még jellemzően öt-tíz különböző ablakban futó alkalmazásainkat a portál egyetlen áttekintő felületen jeleníti meg, legyen az akár zárt, vagy a nyílt forráskódú világból érkező, akár saját fejlesztésű vállalati alkalmazás.

A portál egyszerre munkaeszköz és folyamatos kapcsolattartási lehetőséget nyújtó kommunikációs felület a felhasználó számára.

A fejlesztés, nem ért véget, a további két és fél évben bizonyosan együtt dolgozik az SZTE Szoftverfejlesztés Tanszéke és a Polygon - mondta el Gál György, a Polygon Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója. A portálfejlesztés költségei eddig mintegy 40 millió forintot tettek ki, a megelőző fejlesztésekre pedig ennek többszörösét fordították.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward