Égésgátló réteggel ellátott ház Raspberry Pi-hez

Az újdonság kiállta a lángpróbát, így megkapta az UL94-5VA minősítést.

Égésgátló réteggel ellátott ház Raspberry Pi-hez

A méltán népszerű ARM alapú számítógép egy apró, bankkártya méretű nyomtatott áramköri lapra alapoz és alap esetben nem jár hozzá ház, de ezen a problémán utólag megvásárolható házakkal könnyedén segíthetünk, sőt, az ügyesebbek saját maguk is készíthetnek házat a pici számítógép számára.

Aki nem szeret vagy nem tud barkácsolni, választhatja a Polycase legfrissebb megoldását, amely ABS műanyagból készült. A kompakt Raspberry Pi ház speciális, UL94-5VA minősítéssel ellátott ABS műanyagból készült, amelynek legfőbb tulajdonsága az, hogy égésgátló réteget akalmaz, így láng hatására nem gyullad meg. Ezeknél a megoldásoknál felületi rétegként polisziloxánt alkalmaznak, amely alatt módosítatlan PP réteg helyezkedik el.

A feketében érkező Raspberry Pi ház 7,62 x 10,16 x 3,56 centiméteres mérettel érkezik és a Raspberry Pi Model B számára kínál helyet. A ház stabilan tartja a nyomtatott áramköri lapot, a különböző portok kivezetései felett pedig feliratokat is találunk. A házon kialakított öt darab süllyesztett fénycsatornának köszönhetően az alaplap különböző LED-jeinek villogását könnyedén figyelemmel kísérhetjük. Az egyes fénycsatornák felett feliratokat is találunk a könnyebb beazonosítás értekében.

Maga a műanyag ház speciális textúrával érkezik, ami ellenáll az ujjlenyomatoknak, plusz bizonyos mértékig karcálló is. A Polycase weboldaláról a ház 2D-s terveit és a 3D-s modelljét is letölthetik az érdeklődő, így egyedileg tervezhetnek számítógépházat a Raspberry Pi-jüknek, amit aztán a Polycase le is gyárt. A házakra egyedi feliratok is kerülhetnek, minimális rendelési mennyiség pedig nincs.

A Pi Series ház 9,29 dollárba kerül és esetében a gyártó nem határozott meg minimális rendelési limitet, azaz akár egyet is lehet belőle venni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward