Egeréssz vezeték nélkül, speciális kesztyűvel!

A Bellco egy rendhagyó kesztyűt dobott piacra, amely vezeték nélküli egérként funkcionál.

Egeréssz vezeték nélkül, speciális kesztyűvel!

A vállalat azoknak kínálja legfrissebb termékét, akik kényelmesen, akár kedvenc karosszékükben ülve szeretnék nagyképernyős Full HD televíziójukra kapcsolt HTPC-jüket irányítani. A termék persze azok számára is hasznos lehet, akik bizonyos helyzetekben egy újszerű, innovatív, különleges megoldással szeretnék kiváltani vezeték nélküli egerüket.

A 3D Ion Wireless Air Mouse névre keresztelt periféria tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy speciális kesztyű. A kesztyű és a Windows, Linux vagy Mac OS X operációs rendszert futtató számítógép között egy USB 2.0-s vezeték nélküli adapter teremt kapcsolatot, amely „Plug & Play” módon működik, azaz semmiféle extra szoftver vagy driver alkalmazását nem követeli meg: a PC-hez való csatlakoztatás után azonnal használható a különleges kiegészítő. A tíz és fél méteres hatótávolsággal büszkélkedő vezeték nélküli „kesztyűegér” kezünk mozgását követve irányítja az egérmutatót. A jobb és bal kattintást a mutatóujjunkon elhelyezett mikrokapcsolók segítségével kivitelezhetjük, de igény esetén a rendszer átmeneti kikapcsolására is van mód – ezt a „Pause” gombbal tehetjük meg, ami szintén a mutatóujjunkra helyezhető egységen lapul.

A kezünkön helyet foglaló vezérlőegység beépített akkumulátorral is rendelkezik, amit a mellékelt USB kábelen keresztül lehet tölteni. A rendszer nem csak mindennapi feladatok, hanem akár játék alkalmával is jól jöhet – lehetőségeinknek csak a fantáziánk szab határt.

Az alábbi videó segítségével betekintést nyerhetünk az újdonság működésébe:

 

A Bellco műhelyében folyamatosan fejlődik a „kesztyűegér”, azaz a vállalat mérnökei már készítik az újabb, továbbfejlesztett példányokat. A 3D Ion Wireless Air Mouse már megvásárolható: a nem mindennapi egérért 79,95 dollárt kell letenni az asztalra.

További információt itt találnak az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward