Egér-billentyűzet kombó érkezik PlayStationökhöz

A Hori kiegészítője azokat veszi célba, akik a PC-s irányítást szeretnék alkalmazni néhány játéknál.

Egér-billentyűzet kombó érkezik PlayStationökhöz

Hamarosan egy igazi különlegesség érkezik, ami mind a PlayStation 3, mind pedig a PlayStation 4 tulajdonosok számára hasznos lehet.

A szóban forgó újdonság nem más, mint a Hori Tactical Assault Commander 4 névre keresztelt, fentebb is megcsodálható csomagja, ami egy speciális vezetékes billentyűzetet és egeret tartalmaz.

Sajnos a pontos technikai paraméterek egyelőre nem ismertek, de azért már sok fontos részletről lehullott a lepel. A billentyűzet ledes háttérvilágítást kapott, valamint számos extra gomb is jelen van rajta, amelyek között egyebek mellett "Snipe", "Quick" és "Walk" billentyű is található. Ezeken felül a szokásos PlayStation gombokat is megtaláljuk itt, a DualShock 4-ről például az Options-t és a Share-t, valamint a PS gombot. Van D-pad és tapipad is, bár utóbbi elég fura helyen.

Az új billentyűzet programozható, fedélzetén pedig összesen három profil fér el, hála a beépített memóriának. A termék egy platformváltó kapcsolót is kapott, ami a PS3-as és a PS4-es kompatibilitás közötti váltásban segít. A csomagban lévő egér a mini-billentyűzet USB portjához csatlakozik majd.

A Hori Tactical Assault Commander 4 várhatóan régiótól függően októberben, illetve novemberben válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban.

Az Amazon UK kínálatában már szerepel a termék, igaz, még csak előrendelési lehetőségről van szó. A lista alapján az Egyesült Királyságban október 9-én rajtol el a különleges kiegészítő, ára pedig 86,35 angol font lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward