Duplán szétcsúsztatható mobildizájn az ASUS-tól

Duplán szétcsúsztatható mobildizájn az ASUS-tól

Az ASUS tavaly decemberben beszélt arról, hogy a vállalat az okostelefonos ágazat jövőjét a felsőkategóriás és a játékosoknak szánt eszközökben látja, és az már biztosnak tűnik, hogy úton van a ROG Phone utódja, valamint érkezik a ZenFone 6. Most pedig egy olyan dizájnkoncepció bukkant fel a vállalat logójával, ami több szempontból is érdekes.

Galéria megnyitása

Evan Blass szellőztette meg a saját Twitter-csatornáján azokat a renderképeket, amiken az ASUS duplán szétcsúsztatható készülékét lehet megfigyelni. A kettős slider kialakítás úgy néz ki, hogy az eszköz hátoldalához képes az előlap lehúzásával lehet elővarázsolni a frontkamerá(ka)t, az okostelefon kijelzőjének a felfelé tolásával pedig a hangszóró kerül a figyelem középpontjába. Az elmúlt időszakban már láttunk néhány szétcsúsztatós szerkezetet, de ilyen megoldással eddig még nem találkozhattunk. A rendereken szereplő mobilnak kettő kamerája van az önarcképek készítésére és a videohívások bonyolítására, az egyik normál lencserendszerrel van ellátva, a másik pedig 120 fokos látószöggel dolgozik, így nagyobb területet tud megörökíteni. Az alulról előbukkanó hangszóró pedig a Harman Kardon márkajelzésével van ellátva, és majdnem végigéri szélességében az okostelefont.

Galéria megnyitása

Ez mindenképpen egy érdekes megközelítése a szétcsúsztatós kialakításban rejlő lehetőség jobb kihasználásának. Ilyenformán az eszköz biztosan szebb hangzással lenne képes előállni amellett, hogy remek kijelző-előlap aránnyal szolgálna mindenféle bemetszés nélkül, és sokaknak bizony fontos az, hogy az okostelefonja fülhallgató használata nélkül is szépen, erőteljesen szólaljon meg.

Azt nehéz megmondani, hogy az ASUS valóban előrukkol-e ilyen kialakítású termékkel, mert Evan Blass csak koncepciót emleget, nem érkező kész mobilt. Az biztos, hogy különleges felsőkategóriás megoldásnak ígérkezne egy ilyen ZenFone, és talán éppen erre a figyelemfelkeltő megoldásokra lenne most szüksége a tajvani alakulatnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap