DSTL1 Android - stílus, elegancia és kiválóság

Igazi szépséget alkotott a General Mobile a DSTL1 képében, és telepakolta mindennel, mi szem-szájnak ingere, magasan verve a T-Mobile-féle G1-est - mi több, mindent egybevetve még akár azoknak a figyelmét is magára vonhatja, akik pedig eredetileg iPhone-ban gondolkodtak.

DSTL1 Android - stílus, elegancia és kiválóság

Igazi szépséget alkotott General Mobile a DSTL1 képében, és telepakolta mindennel, mi szem-szájnak ingere, magasan verve a HTC által készített T-Mobile féle G1-est - mi több, mindent egybevetve még akár azoknak a figyelmét is magára vonhatja, akik pedig eredetileg iPhone-ban gondolkodtak.

Egyetlen hátrányaként (már az iPhone-hoz képest) talán csak azt lehetne felhozni, hogy annál kissé "vastagabb", de messze nem annyira, hogy az komoly problémát jelentsen. Ami pedig az előnyeit és említésre méltó tulajdonságait illeti (a nyilvánvalóan remekbeszabott külalakján túl), azok a következők:

Két SIM-kártyás, Android (Linux 2.6 Kernel) oprendszerrel. 3 hüvelykes, 240 x 400 felbontású, 260.000 színű WQVGA TFT érintőképernyő. 900, 1800 és 1900 MHz sávokat használ, valamint 802.11 b/g WiFi-t és GPRS-t. Természetesen EDGE, WAP (HTTP/WAP2.0), MMS, e-mail és Bluetooth is mind adott - és nyilván ugyanígy nem hiányozhat róla FM rádió, TV, Java (MIDP 2.0, CLDC 1.1), MP3/MPEG4-lejátszás és a hangrögzítés, vagy épp a videókonferencia lehetősége sem.

4GB belső memóriával, 256MB flash-el + 128MB SDRAM-al látták el, de még további 8GB mennyiségben támogat microSD kártyát is. A kamerája 5MP-es és autofókuszos. Képes továbbá Word, Excel, Powerpoint és PDF-dokumentumok megtekintésére.  Az 1200 mAh-ás akkuja 4 óra beszéd- és majdnem egy heti készenléti időt (150 óra) biztosít. Az olyasmik, mint extra akku, USB-kábel, fejhallgató és töltő szintén maguktól értetődőek. Ám azt még nem tudni, hogy mégis mindezt majd mennyiért kapjuk meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward