Drága, de jól felszerelt egybegép a Toshibától

Érkezik a Toshiba első dynabook REGZA sorozatú egybegépe, a PC D732/T9-es modell.

Drága, de jól felszerelt egybegép a Toshibától

Érkezik a Toshiba első dynabook REGZA sorozatú egybegépe, a PC D732/T9-es modell.

A Toshiba Full HD natív felbontás mellett működő, 23 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel ellátott egybegépe háromféle színben lesz elérhető: pirosban, feketében és fehérben vihetik majd haza leendő tulajdonosaik. A kijelző mögött természetesen hetes sorozatú lapkakészlettel felvértezett alaplap teljesít szolgálatot, benne pedig egy Ivy Bridge processzor kap helyet – alap esetben 2,3 GHz-es alap- és 3,3 GHz-es Turbo Boost órajelen ketyegő Core i7-3610QM központi egység jár, de lesznek egyéb opciók is.

Rendszermemóriából 8 GB-nyi DDR3-as modul lapul az alaplapban, az adatok tárolásáról pedig egy 2 TB-os merevlemez gondoskodik. Az optikai meghajtó szerepét egy BDXL támogatással is ellátott Blu-ray XL egység tölti be. A lehető legjobb hangzásról SRS Premium Sound 3D támogatással ellátott beépített hangszórók gondoskodnak.

Az új egybegép a felsoroltak mellett digitális TV tunerrel, Gigabites Ethernet vezérlővel, 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, USB 3.0-s portokkal, SD memóriakártya-olvasóval, beépített webkamerával és HDMI csatlakozóval is rendelkezik. A jelek szerint még billentyűzetet és egeret is rejt majd a csomag, ahogy az a komplett számítógép konfigurációknál lenni szokott.

A dynabook REGZA PC D732/T9 induló ára 2655 dollárnak megfelelő japán jen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward