DL DVI portból mini-DisplayPortot

DL DVI portból mini-DisplayPortot

Különleges átalakítókkal már eddig is találkozhattunk, ám olyan megoldásról, amely egy Dual-link DVI portból mini-DisplayPort csatlakozót varázsol, eddig még nem számoltunk be. A különlegesség a Gefen kínálatában tűnt fel: ez az átalakító mind Windows alapú konfigurációkkal, mint az Apple különböző, DL-DVI porttal ellátott Mac konfigurációival képes együttműködni és nem csak kép-, hanem hangátvitelre is használható.

A különleges átalakító az audió folyamot 3,5 mm-es  jack audió bemeneten keresztül fogadja. A rendszer által kínált maximális képernyőfelbontás 2560 x 1600 pixeles, ami elegendő akár egy 30 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott monitor számára is. Az Apple 24 hüvelykes és 27 hüvelykes CinemaDisplay kijelzőivel is kompatibilis megoldás USB 2.0-s porton keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot és ugyanezen az USB 2.0-s kapcsolaton keresztül tudjuk frissíteni a rajta elhelyezett szoftvert is. Az újdonság 10,54 x 4,44 x 8,25 cm-es mérettel rendelkezik, és jár hozzá egy USB 2.0-s kábel.

A Gefen-DVIDL-2-MDP névre keresztelt megoldást a gyártótól már meg lehet rendelni. A termék ajánlott végfelhasználói ára 199 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward