Dizájnos laptop a Toshibától

Konkrétan egy új Qosmio-hoz, név szerint az X500-ashoz van szerencsénk, amely már a megjelenésével is kellően stílusos és impozáns benyomást kelt, de hardver téren is igen szép felhozatalt biztosít.

Dizájnos laptop a Toshibától

Konkrétan egy új Qosmio-hoz, név szerint az X500-ashoz van szerencsénk, amely már a megjelenésével is kellően stílusos és impozáns benyomást kelt, de hardver terén is igen szép felhozatalt biztosít.

A CPU-ja egy Core i7-es mobil egység, a képernyője 18,4 hüvelykes, amihez még egy 1GB-os nVidia GeForce 250M-et is kapott. Nem hagyták le róla Blu-ray-meghajtót és a Harmon/Kardon hangszórókat sem. Rendelkezik emellett HDMI porttal, többérintéses érintőpaddal, LED-háttérvilágítású billentyűzettel, valamint még egy 10 tagú numerikus billentyűzettel is.

Ami a memóriát illeti, abból - akárcsak processzorból - széles választék lesz, úgy tűnik, képernyőből is lesz a palettán 1080p-s és 720p-s is. Háttértárként lehet vagy csak merevlemez (7200RPM), vagy SSD-s kombó is. További (pontos) részleteket és specifikációkat október közepére ígért a Toshiba - árakkal együtt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward