DFI Blood Iron P45-T2(R)S Elite: új alaplap

A DFI kínálatában az elmúlt napok folyamán jelent meg egy ütőképes AMD platformra épülő termék, ám a gyártó most újabb alaplappal állt elő, ezúttal pedig egy költséghatékony Inteles megoldással próbálnak kedveskedni a felhasználóknak. A P45-ös lapkakészletre épülő termék a DFI Blood Iron P45-T2(R)S típusjelzést viseli és rendelkezik minden szolgáltatással, amelyet egy költséghatékony alaplaptól elvárhatunk.

DFI Blood Iron P45-T2(R)S Elite: új alaplap

A DFI kínálatában az elmúlt napok folyamán jelent meg egy ütőképes AMD platformra épülő termék, ám a gyártó most újabb alaplappal állt elő. Ezúttal egy költséghatékony Inteles megoldással próbálnak kedveskedni a felhasználóknak. A P45-ös lapkakészletre épülő termék a DFI Blood Iron P45-T2(R)S típusjelzést viseli és rendelkezik minden szolgáltatással, amelyet egy költséghatékony alaplaptól elvárhatunk.

A P45-ös lapkakészletre és ICH10-es déli hídra épülő megoldás a jó öreg Socket LGA-775-ös processzorfoglalat segítségével a Core 2 Duo/Quad processzorok fogadására lett felkészítve, a rendszer egészen 1333 MHZ-es FSB-ig támogatja a központi egységeket. Az új alaplapon négy darab DDR2-667/800/1066/1200 MHz-es memóriatámogatást kínáló foglalat és költséghatékony lapról lévén szó, egyetlen PCI Express 2.0 x16-os slot foglal helyet.

A termék az ICH10-es déli híd jóvoltából 6 darab SATA 3 Gbps-os portot kínál, amelyek a T2RS modell esetében RAID támogatással is fel vannak vértezve (ICH10R), míg a T2S változatnál ez a technológia nem áll rendelkezésre. A DFI alaplapja nyolccsatornás audió vezérlővel, Gigabites Ethernett vezérlővel és egyetlen IDE csatlakozóval is el van látva. A kínálatból természetesen nem hiányzik a kezdők számára fontos ABSII (Auto Boost System) szolgáltatás sem, amely automatikus processzor tuningot tesz lehetővé. A gyakorlott tuningmesterek számára a Genie BIOS is jelen van, amely lehetővé teszi a rendszer maximális finomhangolását.

A DFI Blood Iron P45-T2S és T2RS típusjelzéssel ellátott újdonságok várhatóan hamarosan a boltok polcaira kerülhetnek, a termékek ajánlott végfelhasználói ára 110 dollár magasságában mozog majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward