Dell Precision Intel Nehalemmel

Várhatóan rövid időn belül bemutatja a Dell a legújabb T-sorozatú Precision modelljeit, amelyeket immár Nehalemmel vértezett fel. Kétség sem maradhat tehát afelől, hogy valóban igen hatékony gépekre számíthatunk.

Dell Precision Intel Nehalemmel

Várhatóan rövid időn belül bemutatja a Dell a legújabb T-sorozatú Precision modelljeit, amelyeket immár Core i7-es processzorokkal vértezett fel. Kétség sem maradhat tehát afelől, hogy valóban igen hatékony gépekre számíthatunk.

Jól látszik ez abból is, hogy valamennyi modellnek lehet akár 1,5TB merevlemez-tárhelye, de ez természetesen csak a kezdet. A T3500-as modell esetében például a memória felső határa nem kevesebb, mint 24GB - a T5500-as pedig még ezt is messze felülmúlja, egyenesen megtriplázva az értéket (72GB, bár, hogy hogy jött ki nekik...). A király azonban egyértelműen a T7500-as lesz, amely 192GB RAM-mal is elbír, 1.066 vagy 1.333MHz sebességen, két processzor társaságában (fejenként 96GB memória). Rendelkezik továbbá két PCI-E 2.0 x16 csatlakozóval, és természetesen támogatja mind a CrossFire, mind az SLI technológiákat.

Emellett mindegyik modellt felszerelik egy eSATA-porttal, valamint DisplayPort-csatlakozókkal is. Mindannyian megfelelnek az EnergyStar 5.0 előírásoknak, és akár négy monitort is tudnak kezelni egyszerre. Árak tekintetében természetesen szép nagy számokra lehet készülni: a T3500-as $999-ról indul, míg a T5500-es $1.620-ról, a T7500-as pedig $1.800-ról, de a határ a csillagos ég. A megjelenés pontos időpontja még kérdéses.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward