Dell + Microsoft = Surface táblák üzleti felhasználóknak

A Microsoft egy új programot talált ki, amellyel az üzleti felhasználók életét próbálja jelentősen megkönnyíteni – és ezzel egy időben maga is jól jár.

Dell + Microsoft = Surface táblák üzleti felhasználóknak

A Dell és a Microsoft között régóta gyümölcsöző partnerkapcsolat húzódik, hisz előbbi számos olyan PC konfigurációt értékesít a piacon, amelyeken Windows operációs rendszer fut. Úgy tűnik, az együttműködés hamarosan új szintre emelkedik, mert a Microsoft a Surface Enterprise Initiative keretén belül egy új programot indít, aminek lényege, hogy a Dell és a többi vállalat úgy adja majd el a redmondiak Surface tábláit, hogy biztosítják hozzájuk különböző üzleti szolgáltatásaikat és üzleti szintű terméktámogatási rendszerüket is.

A fenti kezdeményezés segítségével próbálja a Microsoft az eddiginél jóval hatékonyabban célba venni az üzleti szegmenset, hisz ez a terület komoly lehetőségeket tartogat. A program jóvoltából teljesül az üzleti felhasználók nagy vágya: ők egyetlen partnertől, egyetlen tranzakció keretén belül szeretnék beszerezni a számukra szükséges eszközöket, majd egyszerűen szeretnék telepíteni azokat a világ különböző pontjain található egységeikbe – az általuk igényelt szolgáltatásokkal.

Az új koncepció eredményeként az üzleti felhasználók hamarosan akár a Dell értékesítési divízióján keresztül is vásárolhatnak Surface táblákat, amelyekhez Dell hardver jótállás, ProSupport támogatás, baleseti sérülés elleni biztosítás, valamint különböző konfigurációs és telepítési ajánlatok egyaránt választhatóak.

A Microsoft Surface Enterprise Initiative program első résztvevője tehát a Dell lesz, de a redmondiak egyéb vállalatokkal is együttműködésre készülnek – köztük a HP, az Accenture és az Avanade is jelen lesz, akik a Dell-éhez hasonló opciókat kínálnak majd.

A Dell üzleti felhasználókat célzó Surface programja elsőként az Amerikai Egyesült Államok és Kanada területén válik elérhetővé, méghozzá idén októbertől. 2016 elejétől kezdve 28 további térségben is elérhetővé válik a program, olyan helyeken, ahol a Microsoft eddig is kínált Surface táblákat az üzleti vásárlók számára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward