Dell Latitude XT2 Tablet PC

A Dell bemutatta második-generációs Tablet PC-jét, ami a Latitude XT2 névre hallgat.

Dell Latitude XT2 Tablet PC

A Dell bemutatta második-generációs Tablet PC-jét, ami a Latitude XT2 névre hallgat.

Az előd, a Latitude XT első információmorzsái tavaly májusban kerültek napvilágra. A nagy érdeklődés egy kicsit lelankadt akkor, amikor a vállalat bejelentette a 2499 dolláros alapárat. Ezek a gépek Intel Core 2 Solo vagy Core 2 Duo processzorral rendelkeznek, grafikus gyorsítóként pedig a mobil ATI Radeon X1250 szolgál bennük. A 12,1-hüvelykes WXGA-felbontású kijelző hagyományos CCFL vagy LED-háttérvilágítással rendelkeztek.

A Latitude XT Bluetooth 2.0+EDR, 802.11n és HSDPA/EVDO kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik, bővíthetőségét pedig három darab 2.0-ás USB-port szavatolja.

A Dell nem is lustálkodott, hanem elkészítette az utódot, a Latitude XT2-t. Ez az Intel Montevina (Centrino 2) platformjára épül, és nagyon alacsony feszültségű processzorokat támogat (Ultra Low Voltage - ULV, Low Voltage - LW). Az Intel új integrált grafikus magja is szereplni fog az XT2-ben. Számos porttal rendelkezik a laptop, például VGA, Ethernet, Firewire, 2 USB 2.0 és egy eSATA-kivezetéssel. Egy ExpressCard- és egy SDHC-olvasó is helyet kapott a gépben.

A vállalat jelenleg egy optikai meghajtó beépítésének lehetőségét keresi, ami nagyon hiányzott az XT-ből. A 1,5kg tömegű Latitude XT2 novemberben várható, addig reméljük kapunk információt az áráról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward