Dell: egy egybegép és egy nagyobb laptop

A Dell most két termékvonalát egészítette ki egy-egy új modellel: a Vostro üzleti célra szánt számítógépek egy egybegéppel bővültek, az Inspiron laptopok pedig egy 17,3-hüvelykes változattal.

Dell: egy egybegép és egy nagyobb laptop

A Dell most két termékvonalát egészítette ki egy-egy új modellel: a Vostro üzleti célra szánt számítógépek egy egybegéppel bővültek, az Inspiron laptopok pedig egy 17,3-hüvelykes változattal.

A Vostro All In One nevezetű, monitort és számítógépházat is magába foglaló gépet a "szerezzük vissza az asztalt" jeligével küldi harcba a Dell. A 19-hüvelykes monitorba zárt termék specifikációjáról egyelőre még nem közölt pontos adatokat a vállalat, azt azonban elárulta, hogy egy Intel Core 2 Duo központi egység, valamint gigabites Ethernet lesz a belépőszintű, 629 dolláros modellben. A rendszer azonban már kapható Japánban és Kínában, ott a Vostro All In One 2,6 GHz-es kétmagos Pentiummal, 2 GB memóriával, 160 GB-os kapacitású merevlemezzel és egy integrált DVD-íróval kerül forgalomba.

A fekete gép a vállalat állítása szerint számos, munka közben igényelt funkcióval is rendelkezik, például párhuzamos és soros portokkal, illetve opcionálisan választható a beépített webkamera, biztonságimentő-szoftver és a képen látható, VESA-foglalattal rendelkező rögzítőkar is. A Dell saját vezetéknélküli egerével és billentyűzetével pedig még tovább csökkenthetjük a helyigényét a Vostro All In One-nak. Az biztos, hogy Észak-Amerikában augusztus 11-étől lehet majd megvenni a gépet a japán/kínai verziónál kicsit másabb hardverkörítéssel, azonban hogy Európába mikor fog eljutni, azt egyelőre nem tudjuk megmondani.

Az Inspiron laptop-termékvonal egy Inspiron 17 nevezetű modellel bővült. A 17,3-hüvelykes, LED-háttérvilágítású, 16:9-es képarányú szélesvásznú kijelzővel rendelkező hordozható gép alapmodellje legfeljebb 1600 x 900 pixeles felbontás megjelenítésére képes. A 499 dollárba kerülő, legolcsóbb változat egy kétmagos, 2 GHz-es Pentiumot tartalmaz 2 GB RAM-mal, 160 GB-os merevlemezzel, integrált Intel-videóvezérlővel, 4-cellás akkumulátorral és Windows Vista Home Basic operációs rendszerrel.

Természetesen ahogy pénztárcánk engedi, úgy választhatunk nagyobb, erősebb összetevőket is a gépbe. Jelen pillanatban Windows Vista Home Premium, 4 GB memória, 500 GB-os merevlemez, Blu-ray-olvasó, 6-cellás akkumulátor és 256 MB dedikált memóriával rendelkező Mobility Radeon HD 4330 grafikus gyorsító  igénylésére van lehetőség, azonban ebben a hónapban még egy 9-cellás teleppel, jövő hónapban pedig 512 MB-os HD 4330-cal és 1080p-felbontású kijelzővel is bővül a lista. Az első rendelések várhatóan augusztus elején kerülnek kiszállításra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward