Decemberre elkészülnek az Android 3.0-s táblák

A rendkívül népszerű mobil operációs rendszer, az Android, amely egy ideje x86-os változatban is elérhető, rendkívüli tempóban fejlődik. Az Android 2.2-es változata már egy ideje elérhető, ám a legfrissebb hírek szerint az Android 3.0-s, Gingerbread kódnévvel ellátott kiadása is hamarosan elkészül, ami nem csak nekünk felhasználóknak, hanem a különböző Android alapú készülékek gyártóinak is jó hír.

Decemberre elkészülnek az Android 3.0-s táblák

A rendkívül népszerű mobil operációs rendszer, az Android, amely egy ideje x86-os változatban is elérhető, gyors tempóban fejlődik. Az Android 2.2-es változata már egy ideje elérhető, ám a legfrissebb hírek szerint az Android 3.0-s, Gingerbread kódnévvel ellátott kiadása is hamarosan elkészül, ami nem csak nekünk felhasználóknak, hanem a különböző Android alapú készülékek gyártóinak is jó hír.

A legfrissebb hírek szerint az Android 3.0 köré épülő tábla konfigurációk első mintapéldányai már december folyamán elérhetőek lesznek, így semmi akadálya sincs annak, hogy a friss termékeket a következő év januárjának elején megrendezésre kerülő CES 2011 alkalmával bemutathassák a gyártók. Az Android 3.0-s verzióját többek között a Samsung, az ASUS, a HTX, a Motorola, az Acer, az LG és az MSI is használni kívánja. Az Android 3.0 azért bír nagy jelentőséggel, mert tulajdonképpen ez lesz az első ilyen Android kiadás, amely tábla barát lesz, azaz tábla pc-n történő felhasználásra is optimalizálják.

Az LG illetékesei a hír hallatán jegelték korábbi terveiket, azaz a gyártó mégsem készít Androdid 2.2-es alapokra támaszkodó tábla konfiguráció(kat), hanem megvárja, hogy elérhető legyen az Android 3.0. Valószínűleg ezt a példát sok gyártó követi majd. Az Android 3.0 megjelenésével talán végre láthatunk majd néhány igazán ütőképes iPad riválist is a különböző vállalatok kínálatában. Itt lenne az ideje.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward