Decemberben jönnek az AMD új videokártyái?

Az AMD új, 28 nm-es csíkszélességgel készülő grafikus processzoraival kapcsolatban szokatlanul kevés információ áll rendelkezésre, ám az a korábbi hírek alapján már sejthető, hogy a friss, Radeon HD 7000-es család első tagjai még az idei év folyamán bemutatkozhatnak.

Decemberben jönnek az AMD új videokártyái?

Az AMD új, 28 nm-es csíkszélességgel készülő grafikus processzoraival kapcsolatban szokatlanul kevés információ áll rendelkezésre, ám az a korábbi hírek alapján már sejthető, hogy a Radeon HD 7000-es család első tagjai még az idei év folyamán bemutatkozhatnak.

Most a legfrissebb információk alapján a fentiek megerősítést nyertek: az informátorok arról számoltak be, hogy az AMD 28 nm-es GPU-it alkalmazó videokártyák az idei év decemberének második hetében debütálhatnak majd, igaz, egyelőre csak formálisan. Ez azt jelenti, hogy eleinte csak néhány videokártya készül majd el, ezek közül néhány az OEM partnerekhez kerül, a média képviselői is kapnak pár példányt, hogy a tesztek időben elkészülhessenek, de kapni nem igazán lehet majd őket. Egyes értesülések szerint a rajt napja december hatodikán esedékes.

Sajnos a termékekkel kapcsolatban továbbra sem állnak rendelkezésre információk, azaz egyelőre nem tudható, hogy asztali, vagy esetleg mobil videokártyák érkeznek-e első körben, de a korábbi pletykák szerint az AMD az alsó és a középkategóriában nyit majd.

Reméljük, hamarosan néhány specifikáció is kiszivárog majd a friss jövevényekről.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward