DDR4-es G.Skill memóriacsomagok 16 GB-os modulokkal

És rajtuk kívül számos egyéb memóriacsomag is érkezett a Ripjaws V és Trident Z sorozatokba, így nagyon komoly mértékben bővült a G.Skill kínálata.

DDR4-es G.Skill memóriacsomagok 16 GB-os modulokkal

A G.Skill számos új memóriacsomagról rántotta le a leplet, amelyek alapját 8 GB-os, illetve 16 GB-os DDR4-es memóriamodulok adják. Ezek 3000 MHz-es és 3200 MHz-es effektív órajelen üzemelnek, és rögtön két sorozatban is helyet kapnak: a Trident Z mellett a Ripjaws V családban is találkozhatunk az újdonságokkal – a két sorozat tagjai között gyakorlatilag csak hűtőborda tekintetében lesz különbség.

G.Skill Ripjaws V

Az új memóriacsomagok közül a legérdekesebbek kétségtelenül a 4 darab 16 GB-os DDR4-3200 MHz-es memóriamodullal szerelt példányok, amelyek CL14-14-14-34-es időzítések és 1,35 voltos üzemi feszültség mellett dolgoznak.

A 64 GB-os négycsatornás csomag

Természetesen minden friss memóriacsomag XMP 2.0-s támogatással érkezik, így a névleges üzemi paraméterek beállításai gyerekjáték, de SPD profil is rendelkezésre áll, ami a JEDEC szabvány szerinti 2133 MHz-es effektív órajelet alkalmazza. A gyártó a friss memóriacsomagokat az Intel hatodik generációs, azaz Skylake lapka köré épülő központi egységeihez, illetve a Z170-es PCH-val ellátott alaplapokhoz tervezte.

G.Skill Trident Z

A Ripjavs V és Trident Z családok képviselői az alábbi kiszerelésekben érhetőek el kereskedelmi forgalomban, természetesen élettartam-garancia mellett, ahogy az lenni szokott.

Az új memóriacsomagok rövidesen feltűnnek az üzletek polcain. Az egyelőre nem derült ki, hogy az egyes csomagok pontosan milyen listaáron lesznek kaphatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward