Dátumot kaptak az LG Android 4.0 frissítések

Megérkezett az egyelőre véglegesnek tekinthető Android Ice Cream Sandwich frissítési lista az LG berkeiből. A készüléklajstrom meghosszabbodott, és viszonylag pontos dátumot kaptak a különböző eszközök, így jelenleg a Sony Ericsson után az LG vásárlói dönthetnek legkönnyebben az új okostelefonok kiválasztásakor.

Dátumot kaptak az LG Android 4.0 frissítések

Megérkezett az egyelőre véglegesnek tekinthető Android Ice Cream Sandwich frissítési lista az LG berkeiből. A készüléklajstrom meghosszabbodott, és viszonylag pontos dátumot kaptak a különböző eszközök, így jelenleg a Sony Ericsson után az LG vásárlói dönthetnek legkönnyebben új okostelefonok kiválasztásakor.

A dél-koreai nagyvállalat ezúttal is a Facebook segítéségével adta hírül a friss rendszert kapó eszközök névsorát, és dátumát, ahogy azt legutóbb is tették, és ahogy ígérték, így karácsonyi ajándékként megtudhattuk, hogy a frissítések megkezdése a második negyedévben várható, és a harmadik negyedévre fejeződik be.

A második negyedévvel kezdik meg az új rendszer terjesztését, ekkor kapja meg az Android 4.0-t az Optimus LTE, a Prada phone 3.0, az Optimus 2X, az Optimus Sol, a my Touch Q és az LG Eclipse, ezek tulajdonosai örülhetnek első körben. Ezt követően a harmadik negyedév folyamán kerül sor az Optimus 3D, az Optimus Black, az Optimus Big az Optimus Q2 és az Optimus EX új szoftverrel való felruházására.

Elképzelhető, hogy további készülékek is részesednek majd a legfrissebb zöld robot kiadásból, hiszen a my Touch például nem szerepel a névsorban, pedig a QWERTY billentyűs variáns itt van. A cég egyelőre ennyit közölt, sajnos a hazai piacon elterjedtebb modellek többsége a második félévben kerül sorra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward