Cyberpunk 2077 témájú GeForce RTX videokártya érkezik

Egyelőre csak kevés információ látott napvilágot a különlegességgel kapcsolatban, de remélhetőleg rövidesen változik a helyzet.

Cyberpunk 2077 témájú GeForce RTX videokártya érkezik

Az előzmény

A Cyberpunk 2077 fejlesztője, a CD Projekt RED nemrégiben egy érdekes bejegyzést tett közzé a vállalat hivatalos Twitter oldalán, amelyben arról kérdezték az Nvidiát, akarnak-e olyan limitált kiadású GeForce RTX videokártyát készíteni, amely Cyberpunk 2077 téma köré épül. A válaszra nem kellett sokat várni, ugyanis egy gondolkodó smiley formájában reagáltak a felvetésre, majd nem sokkal később egy homályos kép is megjelent, amelyen egy GeForce RTX sorozatú videokártya vonalai láthatóak, és természetesen a Cyberpunk 2077 témáról sem feledkeztek meg.

A fotó nem sok információ tartalmaz, mindössze megmutat egy keveset a szóba forgó videokártyából, amely a jelek szerint referencia hűtést kapott, élei mentén pedig citromsárga csík fut végig. Igazából nem egy szokatlan marketingtrükk ez, hiszen korábban már az Nvidia is használt sejtelmes fotót vagy videót egy-egy érkező termék „bemutatására”, valamint egyéb vállalatok is előszeretettel nyúlnak ehhez a módszerhez, ha fel szeretnék kelteni a márka rajongóinak és célközönségének érdeklődését.

Az egyelőre rejtély, pontosan milyen videokártya készülhet Cyberpunk 2077 témával, annyi viszont biztos, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenésére idén szeptemberig kell várni, vagyis akármivel is készül az Nvidia, az majd csak az ősz folyamán kerülhet forgalomba, valószínűleg limitált darabszámban. Reméljük, azért hamarabb is hallunk még az érdekes videokártya felől.

Hamarabb érkezett válasz, mint azt bárki is gondolta volna

A fenti írásban, amely tegnap készült, még nem sok információt tudtunk megosztani az új videokártyával kapcsolatban, mára azonban változott a helyzet. Az Nvidia hivatalosan is bejelentette a CyberPunk 2077 témával ellátott videokártyát, ami lényegében nem egy GeForce RTX 2070, de nem is egy GeForce RTX 2080, hanem egy igazi csúcskártya, egy GeForce RTX 2080 Ti, amiből 200 darabnál kevesebb készült. Ezek közül ráadásul 77 darabot meg is lehet nyerni, amennyiben a részvételi feltételekben szereplő országok valamelyikében lakunk – Magyarországra sajnos nem gondoltak, ami nagyon szomorú...

Galéria megnyitása

A GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition megnyeréséhez egyébként annyi lenne a feladat, hogy a hivatalos GeForce Twitter, Instagram, illetve Facebook oldalra el kell látogatni, majd újra kell twittelni, lájkolni kell, vagy éppen hozzá kell szólni az #RTXon hashtaggel ellátott posztokhoz. A kiválasztott platformon egy gamer barátunkról vagy társunkról pozitív hangvételű megjegyzést kell írni, akit meg is kell jelölni, valamint az #RTXon hashtaget is mellékelni kell. Érdemes minél több felületen hasonlóképpen eljárni, lehetőleg minél gyakrabban, ez ugyanis növelheti az esélyt. Legalábbis azok esélyeit, akik játszhatnak.

A nyereményakció február 17-től egészen február 28-ig tart, a kártyák pedig nem lesznek elérhetőek a publikum számára kereskedelmi forgalomban, valamint tesztpéldányokat sem ad a sajtó részére a vállalat. A GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition egyébként a dizájntól eltekintve egy "egyszerű" GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition kártya, azaz csak megjelenésében különbözik majd a többi terméktől. Ez persze a rajongók számár pont elég ok lesz arra, hogy valamilyen módon szerezzenek maguknak egyet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap