Csúszik a Radeon HD 8000-esek rajtja?

Az AMD a jelek szerint későbbre halasztotta a Radeon HD 8000-es sorozat tagjainak bemutatóját.

Csúszik a Radeon HD 8000-esek rajtja?

Az ipari forrásoktól származó információk szerint az AMD idén már biztosan nem mutatja be új, Radeon HD 8000-es sorozatú videokártyáit, amelyek a „Sea Islands” családban foglalnak helyet. A rajtra az eredeti tervek szerint még az idei év vége előtt sort kerített volna az AMD, ám most új termékek bemutatása helyett inkább üzleti reorganizációs feladatokkal tölti az időt a vezetés. A jelenlegi értesülések szerint a Radeon HD 8000-es család tagjai majd csak a következő év második negyedévében debütálnak.

Ezzel egy időben természetesen az Nvidia sem tétlenkedik. A vállalat műhelyében már készülnek az új, következő generációs videokártyák, amelyek a meglévő, Kepler alapú grafikus processzorok frissített változataira támaszkodnak majd. Ezekről a termékekről korábban már érkezett néhány pletyka, amelyekről akkoribanbe is számoltunk. A frissített Kepler GPU-val ellátott GeForce 700-as videokártyák természetesen ugyancsak jövőre érkeznek.

A Radeon HD 8000-es sorozat tagjairól egyelőre szinte semmilyen részlet sem szivárgott ki, de a helyzet remélhetőleg változik majd, ahogy közeledik a megjelenés időpontja.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward