Csúcsteljesítményű HP laptop játékosoknak

A Hewlett-Packard kiadta az Intel Santa Rosa platformjára épülő Pavilon HDX nevű csúcsteljesítményű laptopját. A kifejezetten játékosoknak készült notebook 20 fontot

Csúcsteljesítményű HP laptop játékosoknak

A Hewlett-Packard kiadta az Intel Santa Rosa platformjára épülő Pavilon HDX nevű csúcsteljesítményű laptopját. A kifejezetten játékosoknak készült notebook 20 fontot (5,4 kg) nyom, és 20"-os kijelzővel rendelkezik.

A laptop központi egysége egy Core 2-alapú processzor, a grafikus teljesítményt pedig az NVIDIA GeForce Go 8000 grafikus kártyasorozata szolgáltatja. A hordozható eszköz méretéből adódóan bőven van hely négy darab integrált hangszórónak és egy HP Bass Reflex mélynyomónak is. Valamint szintén mérete miatt a teljes PC-nél megszokott billentyűzet-elrendezés és egy beépített távvezérlő is megtalálható benne.

A Pavilon HDX ezek mellett még ATSC/NTSC tunerrel, HDMI-kimenettel rendelkezik. Optikai meghajtóról még nincs információ, azonban a megcélzott piaci szegmens alapján egy HD DVD vagy Blu-ray olvasó fogja ezt a feladatot ellátni. Vezetéknélküli hálózati szolgáltatásokról az Intel Wireless Wi-Fi Link 4965AGN Draft-N hálózati adaptere fog gondoskodni, illetve Bluetooth 2.0+EDR, a hagyományos Gigabit-Ethernet is megtalálható lesz benne. Extraként pedig egy integrált webkamera is helyett kapott benne, operációs rendszerként pedig a Windows Vista Ultimate-t telepítik fel rá.

A kiadási időpontról, és az árról egyelőre nincs információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward