Csúcskategóriás HD LCD tévék

Bejelentette legújabb, teljes egészében HD LCD tévéit a JVC: a 37 colos LT-37X898-at, a 42-es LT-42X898-at és a 47-es LT-47X898-at, amelyek mind a cég nagysebességű LCD-technológiájának második generációját testesítik meg.

Csúcskategóriás HD LCD tévék

Bejelentette legújabb, teljes egészében HD LCD tévéit a JVC: a 37 colos LT-37X898-at, a 42-es LT-42X898-at és a 47-es LT-47X898-at, amelyek mind a cég nagysebességű LCD-technológiájának második generációját testesítik meg. Az új lapos paneleket ellátták Clear Motion Drive II technológiával is, technikailag fogalmazva 120 képet jelent másodpercenként (a hagyományos érték dupláját), élmény szempontjából pedig rendkívül eleven látványvilágot - amit megfejel még a 10 bites IPS LCD panel is, a maga több, mint egymilliárd színével (és ennek köszönhetően a teljesen természetes színvilágával), természetes szürkeárnyalataival és a 8 bites paneleknél 64-szer simább fokozódásával.

Hangélmény szempontjából minden egyes készüléket elláttak MaxxAudio-val is, ami a maga öt pszichoakusztikus DSP technológiát egyesítő különlegességével a kis hangszórókból is a maximumot hozza ki. Ezen felül beépítettek egy 20 wattos erősítőt is, Twin Oblique Cone hangszórókat, Advanced Hyper Surround Plus-t és Smart Sound-ot is, amely utóbbi gondoskodik a hangerő állandó szinten tartásáról akkor is, ha a tartalom saját hangja változik (így például a filmek közti vagy utáni, azoknál sokkal hangosabban sugárzott reklámok hangját is könyörtelenül levágja ugyanarra a szintre, amin a filmet is hallgattuk).

Mindhárom tévé három HDMI v1.3 bemenettel, egy RS-232 interfésszel, egy PC-bemenettel, egy Smart Video bemenettel, két komponens bemenettel, egy S-Video bemenettel, három AV-bemenettel, egy optikai digitális audio bemenettel és egy rögzített audio bemenettel rendelkezik. A kontrasztarányuk 2000:1, a világosságuk 500cd/m2 és 178 fokos szögön belül nézhetőek.

Végül, de nem utolsósorban, mindegyikhez kapunk egy univerzális távirányítót is, amellyel közvetlenül válogathatunk öt különböző videobemenet között. Kiválasztott forgalmazók egy csoportjánál már ebben a hónapban kaphatóak lesznek a Clear Motion Drive II LCD TV-k a JVC új, prémium-szintű Procision sorozatának részeként. A három típus ára $2.100, $2.600 és $3.300 körül várható (forintban, kb.: 388.500, 481.000 és 610.500)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward