Csúcskategóriás DDR4-es memóriacsomagok a G.Skill-től

Az új memóriacsomagok válogatott memóriachipekkel érkeznek, megfelelő hűtésükről pedig kétventilátoros rendszer gondoskodik.

Csúcskategóriás DDR4-es memóriacsomagok a G.Skill-től

A G.Skill két friss négycsatornás, villámgyors DDR4-es memóriacsomaggal rukkolt elő, amelyek az Intel korábban bemutatott HEDT platformját veszik célba – utóbbi Core i7-5000-es sorozatú processzorokból és X99-es alaplapokból áll.

A Ripjaws 4-es sorozatot erősítő memóriacsomagok sebességtől függetlenül egyforma kiszerelésben érkeznek: mindketten négy darab 4 GB-os DDR4-es memóriamodult tartalmaznak. Az újdonságok elegáns hűtőbordákat kaptak, a kellő levegőáramlásról pedig kétventilátoros Turbulence III-as hűtés gondoskodik rajtuk, ami a modulok fölé helyezhető. Mivel a memóriamodulok az LGA-2011-3-as processzorfoglalat két oldalán helyezkednek el, két darab memóriahűtőt is rejt a csomag.

A Ripjaws 4-es modelleken gondosan válogatott memóriachipek teljesítenek szolgálatot, az újdonságok pedig két X99-es alaplappal már egészen biztosan tökéletesen kompatibilisek: az egyik az ASUS Rampage V Extreme, a másik pedig a Gigabyte X99-SOC.

Az új memóriamodulok 1,35 voltos üzemi feszültséget alkalmaznak, és modelltől függően 3200- vagy 3400 MHz-es effektív órajelen üzemelnek. Előbbihez CL15-15-15-35-ös, utóbbihoz pedig CL16-16-16-36-os időzítés társul. Az Intel XMP támogatás természetesen adott, így a modulok névleges paramétereinek beállítása egyszerű.

Az újdonságok rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az viszont egyelőre nem derült ki, pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward