Csúcs-PC lottónyerteseknek

Szupergép, mindenből a legjobbal és ennek megfelelően millió forintos árral.

Csúcs-PC lottónyerteseknek

Túl sokat még eddig nem lehetett hallani a Maingear-ről, de láthatólag mégis kellően kitettek magukért, mivel még az NVIDIA is őket bízta meg az új, 3-as SLI rendszerük bemutatására szánt gépek összeállításával.

Ez az Ephex névre hallgató szépség pedig az egyik felső kategóriás darabjuk, felpörgetett négymagos Intel processzorral (3.8 GHz), 3 GeForce 8800 Ultra-val (ezekben fejenként 768 MB memóriával) és 2 GB Corsair memóriával (a memóriák krémje). Alaplapként EVGA-t kapott, 680i chipsettel a 3-as SLI-nek megfelelően, integrált 8 csatornás HD audióval, vízhűtéssel a CPU-nak és opcionálisan a GPU-(k)nak, 2 Raptorral, egy 750 GB-os Seagate merevlemezzel és 2 20x DCD +/- RW (inkluzíve Lightscribe) meghatjóval.

Gyönyörű a burkolata is, már majdhogynem eleven és ténylegesen fellobbanó kék láng-mintákkal. Természetesen ennek a csodának megvan az ára is, és az nem is kevés: $6677 - amit ráadásul még $7160-ig is fel lehet vinni, ha még több mindent szeretne bele az ember, de le is lehet "degradálni" $2500-ig, ha kevesebbel is beéri. Ezen felül a cég természetesen egyéni kívánságok szerint is összerak bármilyen gépet, amíg csak bírja a megrendelő pénztárcája.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward