Shop menü

CSIGAHÁZ ALAKÚ SZÁMÍTÓGÉPHÁZ A LIAN LI MŰHELYÉBŐL

Akik már unják a klasszikus számítógépházakat, most egy igazi különlegességet tekinthetnek meg, amely a Lian Li műhelyéből érkezett és csigaházat formál. A különleges újdonság formátumát tekintve közepes toronyháznak (mid tower) minősül és a Special Edition PC-U6 Cowry nevet viseli.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
Csigaház alakú számítógépház a Lian Li műhelyéből
Galéria megnyitása

Akik már unják a klasszikus számítógépházakat, most egy igazi különlegességet tekinthetnek meg, amely a Lian Li műhelyéből érkezett és csigaházat formál. Az újdonság formátumát tekintve egy közepes toronyház (mid tower) és a Special Edition PC-U6 Cowry nevet viseli.

Galéria megnyitása

A friss kuckó 219 x 500 x 410 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig nem több, int 4,5 Kg. Az alumíniumból készült, kívül-belül feketében pompázó termék nagyméretű perforált felülettel rendelkezik mind az elején, mind pedig az oldalán, a piros LED-es megvilágítás pedig még látványosabb megjelenést kölcsönöz a szokványosnak éppen nem mondható terméknek. A ház egyetlen 5,25 hüvelykes külső, és három 3,5 colos belső bővítőhellyel érkezik, de emellett két darab 2,5 hüvelykes adattároló számára is kínál helyet. Az újdonság mini-ITX vagy micro-ATX formátumú alaplapok fogadására képes és összesen négy darab PCI bővítőhellyel bír. Az előlapi portok ezúttal a ház alsó részén kaptak helyet. A csatlakozók között két USB 3.0-s port, egy eSATA csatlakozó és a szokásos audió portok lapulnak.

Galéria megnyitása

A fejlett kábelmenedzsmenttel érkező ház szellőzésére valószínűleg nem lehet panasz, ugyanis a termék oldallapja mögött két darab 120 mm-es hűtőventilátor lapul, amelyek megfelelő mennyiségű friss levegővel látják el a rendszert. A ventilátorokhoz fordulatszám-szabályzó is tartozik, amellyel 60% és 100% között állítható a légkeverők fordulatszáma.

Galéria megnyitása

A ház kivehető, mosható szűrőket is tartalmaz. A videokártyák számára 310 mm-nyi hely áll rendelkezésre a ház belsejében, ami egy ilyen rendszer esetében bőven elegendő. A gyártó annak érdekében, hogy a termék megjelenése még extrémebb legyen, ad a csomaghoz egy 530 mm-es LED kitet is, amelynek köszönhetően piros fényben pompázhat a kuckó.

Galéria megnyitása

A Special Edition PC-U6 Cowry ajánlott végfelhasználói árát 349 dollárban állapították meg a Lian Li illetékesei. A különleges PC ház szállítása várhatóan a hónap végén kezdődhet meg. A termékkel kapcsolatban további információk a gyártó hivatalos weboldalán találhatóak.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére