Cseppet sem hétköznapi mosó-szárítógéppel állt elő az LG

A WashTower neve tökéletesen illik a termékre, ami valóban toronyként csúcsosul majd a lakásban.

Cseppet sem hétköznapi mosó-szárítógéppel állt elő az LG

Az LG évről évre innovatív megoldásokkal képes szolgálni a mosógépek terén is, és most az IFA 2020 keretében is be fog mutatni virtuálisan egy olyan készüléket, ami a vállalat szerint új mércévé válhat a teljesítmény és a kényelem szempontjából is, ha mosásról lesz szó.

Olyat már sokszor láttunk, hogy egymásra lehet tenni a mosógépet és a szárítót, hogy ezek együtt kisebb alapterületet foglaljanak el, viszont a WashTower nem egy ilyen konstrukció. Itt a kettő berendezés teljesen egybe van építve, nem választható szét, és a mosási folyamat során az alsó és a felső gép kommunikál egymással. Így érhető el a lehető legjobb eredmény az LG elmondása alapján, nem kell kompromisszumot kötni, mint az integráltan megalkotott mosó-szárítógépek esetében.

Galéria megnyitása

Az LG elmondása alapján ezzel a monstrummal olyan kényelemmel és hatékonysággal lehet majd mosni, amit a ruhák és a felhasználók egyaránt meg fognak köszönni. A mosógép képes lesz a munka közben felmérni azt, hogy milyen szárítási programot kell majd beállítani, hogy ideális legyen az eredmény, ne érje a ruhákat a szükségesnél nagyobb stressz.

A megfelelő program automatikus kiválasztása mellett már akkor elkezdi a dobot előmelegíteni a szárításhoz, amikor a mosás még megy, és így a ruhák rögtön kezdhetnek száradni.

Galéria megnyitása

Természetesen a mosógép és a szárítógép is az LG legfejlettebb technológiáit felvonultatva jött létre, és ezeket egyetlen felületen lehet kezelni, ami leegyszerűsíti a használatot. Annak köszönhetően, hogy az elektronika egyetlen helyre van sűrítve, majdnem 90 milliméterrel alacsonyabb a WashTower, mint az utólag egymásra illesztett gépeknek az együttese. És még a kapacitása is egészen döbbenetes, ugyanis 17 kilót képes mosni a gép, míg szárítani pedig 16 kilogrammot tud. Az átlagos gépeknél még ennek a fele sem megszokott.

A WashTower magában foglalja a TurboWash 360° és a mesterséges intelligenciával is kiegészített Direct Drive fejlesztéseket, ezáltal elérve azt, hogy a ruhákkal a mosás során a rendszer gyengéden bánjon és még a tisztítás is gyorsan menjen. A töltet súlya, az anyagok jellemzője és még egyéb paraméter is meghatározza majd, hogy a motoros meghajtás a dobot miként fogja mozgatni. A WashTower kiváló hatékonysággal fog üzemelni az idő és az energia szempontjából is. A mosás során gőzölést is használ, hogy így távolítsa el a ruhákból a baktériumokat, amiket 99,99%-ba tud megsemmisíteni.

Galéria megnyitása

Dan Song, az az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke elmondta az újdonság kapcsán, hogy amiként a TWINWash gépeknél, úgy a WashTowernél is a kényelmes használat és a rendelkezésre álló hely lehető legjobb kihasználása volt a cél a tervezés során. „Ez a megoldás is a felhasználók részére nyújtott nagyobb szabadság és jobb élet biztosítása irányába tett erőfeszítésünk egyik lenyomata.” – jelentette ki a szakember.

Az LG WashTower a következő hónapban kezdi a karrierjét az Egyesült Államokban, és még ebben az évben hozzáférhető lesz globálisan, szóval akár a hazai boltokban is megjelenhet. A meglehetősen érdekes masina valószínűleg nem lesz olcsó, de az anyagiakról az LG egyelőre még nem nyilatkozott. A vásárlásban az LG virtuális valósággal próbál majd segíteni, AR-ben meg lehet majd nézni, hogyan mutatna a lakásban a WashTower.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap