Cseppálló Tablet PC Atommal, gyerekeknek

A PeeWee piacra dobta Pivot elnevezésű, elsősorban 3 és 10 év közötti gyerekeknek szánt Tablet PC-jét.

Cseppálló Tablet PC Atommal, gyerekeknek

A PeeWee piacra dobta Pivot elnevezésű, elsősorban 3 és 10 év közötti gyerekeknek szánt Tablet PC-jét.

A hordozható gép számos olyan szolgáltatással rendelkezik, ami elengedhetetlen ebben a kategóriában. Többek között kifejezetten gyerekeknek szánt szoftvereket (például ArtRage 2 rajzolóprogramot) kapott, a folyékony anyagokkal kapcsolatos balesetek megelőzésére pedig cseppálló billentyűzetet tartalmaz. Megerősített burkolattal is rendelkezik a noteszgép, így a leejtésekből következő sérülések - amik meglehetősen gyakoriak ebben a korosztályban - ellen is védve van.

A belső összetevőkre rátérve az Intel Atom központi egységére bízták az irányítást a tervezők, ugyanis egy 1,6 GHz-es Atom N270 szolgál benne 1 GB memória mellett. Rendelkezik még két darab USB 2.0-porttal, fejhallgató-, mikrofon-csatlakozóval, valamint kártyaolvasóval és VGA-kimenettel. Hálózati csatlakozások terén WiFi-t, és 100 megabites Ethernet-csatolót tartalmaz. Extraként megemlíthetjük a webkamerát, a Microsoft Works 9.0 és a PeeWee PC Security Suite szoftvercsomagokat.

Használhatóság szempontjából a legfontosabb a 10 colos érintőképernyője. Az egyetlen kérdéses pont csak az, hogy vajon ez is strapabíró e, vagy megadja magát ha az óvodában valaki határozottabban nyomja neki a ceruzát rajzolásnál. Ezt leszámítva egy meglehetősen strapabíró eszközt sikerült a PeeWee mérnökeinek összeállítaniuk, és ez a tulajdonság nélkülözhetetlen ebben a korosztályban. Egyedül a konfiguráció árára lehet panaszunk, ami meglehetősen magas, 600 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward