Csendes és keveset fogyaszt az MSI új egybegépe

Az MSI friss egybegépe érintőkijelzőjével, alacsony fogyasztásával, halk működéssével és jó felszereltségével próbál hódítani.

Csendes és keveset fogyaszt az MSI új egybegépe

Az MSI egy friss egybegéppel rukkolt elő, ami ezúttal az üzleti felhasználókat veszi célba. A Wind Top sorozatot erősítő újdonság 15,6 colos képátlójú LCD érintőkijelzőt kapott, ami LED-es háttérvilágítás, illetve 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel.

A rendszer lelkét egy Intel Celeron 847-es mobil processzor képezi, amely Intel HD Graphics videó vezérlővel is rendelkezik. A már jól ismert központi egység mellé 2 GB-nyi DDR3-1333 MHz-es rendszermemória is jár, ami igény esetén 4 GB-ig bővíthető. Az adatok tárolásáról egy 320 GB-os SATA 3 Gbps-os merevlemez gondoskodik, amely nem 3,5 colos, hanem 2,5 colos formátummal érkezik, azaz asztali társainál alacsonyabb energiafelhasználás mellett üzemel.

Az MSI új egybegépe Gigabites Ethernet porttal, 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, illetve SD/MMC/MS típusú memóriakártyákat fogadó memóriakártya-olvasóval egyaránt rendelkezik. Csatlakozói között két USB 2.0-s port, két USB 3.0-s port, két COM port, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik. A soros portokon kresztül bankkártya-leolvasó terminál, recept-, illetve blokkok nyomtatására alkalmas nyomtató, valamint vonalkód-leolvasó is csatlakozhat az új egybegéphez.

A kínálatban 0,3 megapixeles webkamera, illetve Smart Card olvasó is helyet kapott. A komplett rendszert egy 65 wattos tápegység látja el megfelelő mennyiségű árammal.

Az MSI friss egybegépe mellé USB-s billentyűzet és egér egyaránt jár. A 399,5 x 313,9 x 69,2 milliméteres mérettel, illetve 5,6 kilogrammos tömeggel érkező konfiguráció a VESA támogatásnak köszönhetően igény esetén akár falra is szerelhető - a funkcióban rejlő lehetőségek kiaknázásához akár VESA rögzítő csomagot is kérhetünk.

Az Intel ULV platformjára alapozó rendszer energiatakarékosan és csendesen üzemel, így kiváló választás lehet minden olyan környezetben, ahol egy hely- és energiatakarékos, csendesen üzemelő, érintőkijelzővel ellátott számítógépre van szükség. Ennek fényében a Wind Top AP1622 remekül helytállhat éjjel-nappal nyitva tartó kisboltokban, benzinkutak kasszájában, szállodákban, illetve butikokban is. Mivel az új egybegép Smart kártyaolvasóval is rendelkezik, így elektronikus fizetéssel kapcsolatos tranzakciók alkalmával is jó szolgálatot tehet - akár otthon, akár üzletben szeretnénk alkalmazni. Persze a soros portokon keresztül külön bankkártya-leolvasó terminállal is felvértezhető az AP1612.

A Wind Top AP1622 előtelepített, 64-bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel kerül forgalomba, méghozzá február közepétől kezdve. A friss egybegép várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward